Dnevni horoskop - moguća su nova poznanstva, sa finansijama budite pažljivi

Dnevni horoskop – moguća su nova poznanstva, sa finansijama budite pažljivi

Vodolija nema veće tegobe u opštem zdravlju, Škorpija ima dobre aspekte za uspeh u trgovini. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Danas ste zadovoljni sobom i poslom koji obavljate. Zato su dobre predispozicije za finalne odluke. Emotivno ste i mirni jer vas partner sledi u zahtevima koje mu postavljate. Imate dobre savete. Zdravlje nije ugroženo hroničnim problemima.

Bik

Koliko trpite tuđe kritike, toliko i umete da vratite punom merom. Zato današnji dan provodite u borbi sa neistomišljenicima. Polje emocija je naglašeno samo zbog vašeg preteranog i upornog navođenja na rešavanje problema. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Volite da čujete hiljadu mišljenja, ali to ne znači da nećete uraditi po svome. Imate dobre savetnike, ali problem rešavate sami. Povoljni i nepovoljni aspekti dovoljno asorbuju vaše ljubavne dileme. Prepustite se slučajnosti. Odlično zdravlje.

Rak

Bitno je da ste danas u pokretu jer kod kuće ste sve obavili. Puno vam znaće susreti sa prijateljima jer vas to dovoljno opušta. Ljubavni aspekti su solidni, ali nedovoljno mirni za vaš ukus. Potrebno je da ne brinete. Zdravlje je solidno.

Lav

Vaša poslovna priča nije nesigurna, ali je danas malo problematična po pitanju finasija. Imate dovoljno vremena da smislite dobre načine saradnje. Čeka vas obostrano zadovoljnstvo na planu ljubavi jer ste radili na odnosu. Zdravlje je dobro.

Devica

Novac stiže, a vi ste sve nestrpljiviji da ga uložite na pravi način. Povedite računa o ugovorima i dogovorima da ne biste kasnije imali problem. Prilagodili ste se partneru maksimalno, ali još uvek imate loše upadice. Zdravlje je sasvim dobro.

Vaga

Vaše nove poslovne ambicije su veće od mogućnosti, pa je na redu manje zadovoljstva. Pokrenite svoj kreativni duh jer tako možete opravdati svoje potrebe. Potrebno je da se sudržite od rasprave sa partnerom. Manje tegobe sa varenjem i stomakom.

Škorpija

Imate dobre aspekte za uspeh u trgovini i poslu kojimse bavite. Smanjite nestrpljenje kako biste mogli da obavite svoje zadatke. Zamrzli ste osećanja, ali će vas jedna Vaga potpuno otopiti. Moguće su nova poznastva. Zdravlje je bez promena.

Strelac

Nove ideje i velika kreativnost pomažu u borbi sa dnevnim poslovniim obavezama. Neće vam biti problem da neke zamisli pretvorite u delo. Stalno nešto razmišljate o partnerskom odnosu umesto da komunicirate sa partnerom. Zdravlje stabilno.

Jarac

Povoljan ddan do podne garantuje punu produktivnost, a kasnije tokom dana imate druge obaveze. Imajte u vidu da ste sve dobro isplanirali kako biste se obezbedili na finasijskom polju. Manji problemi u planiranju porodičnih obaveza. Zdravlje dobro.

Vodolija

Ne manjka vam dobar poslovni plan, ali nedostaje motivacija da ga sprovedete u delo. Potreban vam je još jedan saradnik. Iako se ne osećate raspoloženo i srećno, potrudite se da maksimalno iskoristite dan. Nemate veće tegobe u opštem zdravlju.

Ribe

Budite umereni u svemu pa i u poslu jer nijenajpovoljni dan za punu aktivnost. Mogući su nepredviđeni troškovi. Ne morate dalje da se natežete sa partnerom. Problemi su mali da ne biste mogli da ih rešite. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.