Dnevni horoskop - odličan dan na polju posla za Blizance, a ovaj znak mora da bude odlučniji

Dnevni horoskop – odličan dan na polju posla za Blizance, a ovaj znak mora da bude odlučniji

Raku je potrebno da se bori sa sopstvenim neznanjem, Škorpijama je potrebno da održe započete poslove. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Pojedini aspekti menjaju vaše poslovne prilike. Vreme je da se malo odmorite ili predahnete jer ste pod velikim pritiskom. U ljubavi budite spremni na kompromise da biste smanjili nivo veće neprijatnosti. Imate dobro i sttabilno opšte zdravlje.

Bik

Dobro je da se danas bavite onim poslom u kome vam nije potrebna pomoć. Veoma ste samostalni i svojeglavi, pa je najbolje da radite sami. Ne postavljate glasna pitanja, ali očekujte odgovore. Indirektno ste ljuti. Polje zdravlja nije ugoženo.

Blizanci

Nećete nikog posebno zaseniti, ali imate odličan dan na poslovnom polju. Stižete na vreme da uradite sve zadate obaveze. U ljubavi je potrebna samokontrola, a ne da se upotrebljavate nagonske ispade. Povedite računa o zdravim navikama.

Rak

Danas je potrebno da se borite sa sopstvenim neznanjem i da ga pretvorite u povoljan adut. Taako izbegavate problem na poslu. Vi ste danas tipičan Rak i zato ne idete žurnim korakom ka rešavanju dnevnih obaveza. Zdralje je dovoljno stabilno.

Lav

Kod vas su izvesne promene saradnika, ali ne zatvarajte sva vrata za druge. Ima dovoljno posla i za osobe koje nemaju iskustva. Dobro je poverenje koje ste izgradili sa porodicom ili emotivnim partnerom, pa je danas sve u redu. Zdravlje je stabilno.

Devica

Rešeni ste da se posvetite drugim temama koje nisu vezane za vaš trenutni posao. Ipak, pokušajte da ne odete predaleko i zapostavite bitne prioritete. Ponekad nije dovoljno da tražite više od drugih, već da učinite više. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Nikako da prilagodite sopstveni ritam sa poslovnim izazovima, zato upadate u paniku. Međutim, do kraja dana imate dobre prilike da se usaglasite sa okolinom. Danas padaju zidovi otpora prema promenama, pa je moguće novo poznastvo. Zdravlje dobro.

Škorpija

Potrebno je da održite započete poslove jer sumnjate u dobre ishode. To je trenutna nesigurnost i strah od novih ciljeva. Imate dobre namere da sve teče kao voda, ali ipak postavljate velike brane u ljubavnim razgovorima. Zdravlje je odlično.

Strelac

Uspešni poslovni kontakti nisu ništa novo za vas. Nova je saradnja sa poslovnim partnerima. Budite fleksibilniji sa porodicom. Polje ljubavi je veoma uzburkano jer vi tako nameštate, jer želite dodatni adrenalin. Zdravlje je veoma stabilno.

Jarac

Ako ste zaposleni u društvenim ili državnim institucijama, računajte na dodatni poslovni pritisak. Međutim, taj pritisak ima svoju lekciju i svrhu. Polje ljubavi obećava slobodnim Jarčevima uzbudljivo popodne. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Vodolija

Više nego ikada bavite se administracijom ili popravkom automobila. Uglavnom imate zaostale potrebe da rešite sitnije probleme tekućih obaveza. Ako znate šta i koga želite, vreme je da to i pokažete ili kažete. Polje zdravlja je promenljivo.

Ribe

Iako sve deluje više nego realno, uzdržite se od dodatnih rasprava i kritika. Imate bitnija posla nego da rešavate tuđe probleme. Polje ljubavi je i dalje pod odličnim uplivom lepih emotivnih dešavanja. Uživate u ljubavi i pažnji. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.