Dnevni horoskop - opušten dan je pred Bikovima, ovaj znak ima povoljne ljubavne aspekte

Dnevni horoskop – opušten dan je pred Bikovima, ovaj znak ima povoljne ljubavne aspekte

Nedostatak fokusa mogao bi da prati Škorpije ovog dana, Vodolija treba da ima više sluha za mišljenje drugih. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Iako obaveza neće da  manjka tokom ove subote vaša organizovanost i motivacija biće na zavidnom nivou. Mogli biste da očekujete kritike od druge strane, koja se oseća zapostavljeno zbog vaše blage nezainteresovanosti. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Još jedan prilično opušten dan je pred Bikovima, da svoje zacrtane obaveze bez problema realizuju onako kako su zamislili. Eventualni višak slobodnog vremena i pozitivne energije mogli biste danas da usmerite na planiranje neke lepe ljubavne akcije. Uživajte. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Blizance bi mogao da očekuje malo izazovniji dan kada su obaveze u pitanju. Očekuje vas više obaveza vezanih za porodično okruženje. Potrudite se da vaš odnos sa dragom osobom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i konkretne predloge. Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Rak

Povedite računa o komunikaciji sa poslovnim okruženjem i pokušajte da izbegnete oštrije verbalne sukobe. Što se ljubavne sfere tiče imate priliku danas da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati. Potrudite da uzvratite bar na približan način. Zdravlje je odlično.

Lav

Dosta posla očekuje Lavove a nije isključeno ni nametanje novih, pa će vam trebati dosta energije da sve bez većih zastoja realizujete. Veoma povoljni aspekti nagoveštavaju više prilika za uživanje u opuštenoj atmosferi i finim momentima sa dragom osobom. Zdravlje je odlično.

Devica

Držite se svog dela obaveza, ne ulazite u ozbiljnije rasprave, jer ćete samo tako uspeti da na zadovoljavajući način sve što ste planirali završite. Po svemu sudeći vrlo lep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da osvajate nečije srce. Uživajte. Zdravlje je vrlo dobro.

Vaga

Radite na pokazivanju vaših ličnih kvaliteta i ne odustajte, sav trud trebalo bi kad tad da bude adekvatno nagrađen. Sve što vam smeta i otežava komunikaciju trebalo bi da pokušate zajedničkim snagama da popravite. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Osećaj nedostatka fokusa i koncentracije mogao bi da prati Škorpije ovog dana. Potrudite se da budete što jasniji i konkretniji u iznošenju svojih stavova. Budite otvoreniji i uložite malo više napora da poboljšate postojeću ljubavnu situaciju,  jer se vaša draga osoba  može osećati zapostavljeno. Moguća napetost, nervoza.

Strelac

Zbog povećanog obima posla al ii zaostalih obaveza Strelčevi bi mogli biti angažovani više nego uobičajeno ovog prvog dana vikenda. Nemojte biti preterano nezainteresovani i ponašati se kao da vas problemi druge strane ne zanimaju ni malo. Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Nije isključeno da dobijete poziv da budete na čelu nekog veoma značajnog projekta za buduće poslovanje. Samo napred. Potrudite se da provodite što više vremena sa dragom osobom, moglo bi vam se višestruko pozitivno vratiti. Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Trebali bi imati malo više sluha za mišljenje drugih iako vam to nije jača strana. Pokušajte da bar strpljivo saslušate, možete imati više koristi nego što smatrate. Iskoristite svaki momenat i priliku da uživate sa osobom koju volite. Zdravlje je vrlo dobro.

Ribe

Ukoliko vam je nešto od obaveza vezanih pre svega za formalnosti i papirologiju ostalo, pravi je moment da to privedete kraju. Dobro raspoloženje pratiće vas tokom celog dana,  pa je očekivano da pozitivno delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje. Zdravlje je vrlo dobro.

Zatvoreno za komentare.