Dnevni horoskop - ovaj znak čeka ljubavni brodolom, Rakovi osuđuju svoje najdraže zbog ove stvari

Dnevni horoskop – ovaj znak čeka ljubavni brodolom, Rakovi osuđuju svoje najdraže zbog ove stvari

Blizancima je stalo da sve bude u idealnom skladu, Škorpija uživa u društvu bliske osobe. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pxhere

Ovan

Ljubav: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

Posao: Nalazite se u sjajnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične poslovne interese.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate misli i energiju.

Bik

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili emotivne slabosti.

Posao: Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezulatati.

Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Blizanci

Ljubav: Delujete zadovoljno zbog događaja koji Vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke.

Posao: Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Nema razloga da kažnjavate osobu koju volite. Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu.

Posao: Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite finansijsko ulaganje.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Lav

Ljubav: Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje »emotivne račune«. Ne možete osporiti partnerovo pravo da »kontroliše« Vaše kretanje.

Posao: Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

Zdravlje: Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Devica

Ljubav: Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto izmiče Vašim pozivima.

Posao: Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj.

Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Vaga

Ljubav: Prija Vam nečije prisustvo. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.

Posao: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Škorpija

Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.

Posao: Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju Vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Strelac

Ljubav: Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao »ljubavni suton«.

Posao: Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju.

Zdravlje: Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na Vaše psihičko stanje.

Jarac

Ljubav: Uplovili ste u »hladne emotivne vode«, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

Posao: Delujete aktivno na različitim stranama. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju i psihofizičku kondiciju.

Vodolija

Ljubav: Više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretan potez. Partner pokušava da shvati Vaše namere.

Posao: Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko »sitnih« nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

Zdravlje: Nalazite se sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje.

Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama.

Zdravlje: Društvene uloge i angažovanost deluju pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Zatvoreno za komentare.