Dnevni horoskop - Ovnovi moraju da pojačaju imunitet, a ovaj znak nije zadovoljan finansijama

Dnevni horoskop – Ovnovi moraju da pojačaju imunitet, a ovaj znak nije zadovoljan finansijama

Bik je demotivisan zbog manjih problema, Devica je nezadovoljna sobom u ljubavnim situacijama. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

U očekivanju boljih poslova danas radite ono što vam samo  rutinski dolazi. Naviknite se na raspored koji vam ne prija. Partner vam prećutkuje svoje veće nezadovoljstvo. Imate problem u vezi ali niste svesni zašto. Jačajte imunitet i vitalnost.

Bik

I dalje ste demotivisani zbog manjih problema. Međutim danas tračak nade u boljitak doprineće vašim dnevnim obavezama na solidan način. Volite stabilne ljude oko sebe a partner vam danas pruža luku stabilne sreće. Povedite računa o ishrani.

Blizanci

Imate dobar posao ali ste malo usporili dnevni ritam. Zasićenje vas drži na distanci od novih poslovnih projekata.  Slobodni Blizanci vole jednu Vagu.Veza je u krizi a partner je spreman da ide dalje. Želi novo okruženje. Moguća upala bešike.

Rak

Na poslovnom nivou stvari se odvijaju mnogo sporije od očekivanog. Merkur je taj koji čini drugačiji ritam. Nemate strpljenja za razgovor. Na emotivnom polju nema promena a vama je postalo svejedno. Zdravlje bez promena.

Lav

Poslovno zadovoljstvo ne prati finasijski efekat. Zato ste stalno prebrojavate, mislite na novac. Volite kada vas partner voli. Ipak najviše volite da ste potrebni i da se ne može bez vaših dela. Nema  iznenađenja u ljubavi. Zdravlje stabilno

Devica

Napeti ste jer ne uspevate da postignete nikakav poslovni dogovor. Možda ste precenili svoje veštine i očekivanja. Partner vam daje punu podršku ali emocije izostaju. Nezadovoljni ste sobom u ljubavnim situacijama. Manje alkohola i cigareta.

Vaga

Upravljate i kontrolišete većinu poslovnih informacija i dogovora. To vam donosi još bolje rezultate.Niste fokusirani na ljubav i partnera.  Međutim to je samo trenutna situacija u kojoj se ne snalazite najbolje. Čuvajte psihičko zdravlje.

Škorpija

Finansije su srazmerne potrebama a potrebno je više od toga. Nema viška koji volite da uštedite i brojite. Nije vam do ljubavne veze a još manje do komunikacije sa  partnerom. Udaljili ste se od ljubavi i dubokih emocija. Moguća prehlada.

Strelac

Radite punom parom ali  ne umete da se odbranite od  umora. Rasporedite svoje vreme na bolji način da bi bili produktivniji. Želite jedno a radite sasvim suprotno. Nikako da se usaglasite sa zajedničkim potrebama. Zdravlje je dovoljno dobro.

Jarac

Ne kritikujte druge jer ni sami niste idealni. Poslovi se pomeraju ka boljoj zaradi i boljoj organizaciji. Očekujete veliku odanost od emotivnog partnera ali je ne dobijate. Ipak malo preterujete. Nemate veće zdravstvene i hronične tegobe.

Vodolija

Stabilna finasijska situacija tera vas na veću potrošnjui opušteni odnos prema bankovnoj kartici. Želite da promenite ambijent u kući zato se troškovi povećavaju. Nije vam jasno ponašanje emotivnog partnera. Odlično se osećate u zdravlju.

Ribe

Jako se zalažete na poslu i na nivou trgovine pa možete očekivati i dobre nagrade.Finasije sve bolje i veće.Vaša ekonomska samostalnnost jača i vaš integritet. Imate pravo da bolje organizujete ljubavni život. Zdravlje je dobro i stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.