Dnevni horoskop - Ovnovi nemaju hronične tegobe, ovom znaku je polje ljubavi solidno

Dnevni horoskop – Ovnovi nemaju hronične tegobe, ovom znaku je polje ljubavi solidno

Bik ima dobre šanse da se dogovori o večernjem izlasku, Vodolijama poslovni dan garantuje promene. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Dajte prioritet opštim poslovnim prilikama sa strancima . Neke druge stvari mogu da sačekaju povoljniji trenutak. Niko ne traži zakletvu vernosti do kraja života ali vi ste  nešto potpuno drugo razumeli. Polje zdravlja nema hronične tegobe.

Bik

Čuvajte svoju privatnost jer vas okolina može loše protumačiti. Neke današnje planove odložite za bolje prilike. Stabilni ljubavni odnosi su danas vaše bogatstvo. Imate dobre šanse da se dogovorite o večernjem izlasku. Zdravlje je veoma dobro.

Blizanci

Nije teško da vas danas neko zloupoterebi samo zato jer ste dobre volje. Pokušajte da se oduprete lažnim opravdanjima od strane saradnika. Imate dobre prilike da provedete dan sa voljenom osobom u prijatnom ambijentu. Vaše zdravlje je dobro.

Rak

Ponavljanje polsova i prilika nisu ništa novo ali je bitno da uvedete nove zadatke. Nivo rizika za nove aktivnosti je mali i zanemarljiv. Otvoreno kažite šta mislite da bi unapredili ljubav. Nećete biti neshvaćeni. Zdravlje je sasvim dobro.

Lav

Potrebno je da odolite osećanju velikih ambicija .  Jedan poslovni poziv menja vaše planove na pozitivno. Zato kraj dana dočekujete sa mnogo više očekivanja. Emotivno ste zbunjeni jer vas preokupira tajanstvena i nestabilna osoba. Zdravlje dobro.

Devica

Danas je potrebna  koncentracija i doza mudrosti da izađete iz  poslovnog lavirinta. U suprotnom prilika može lako iskliznuti iz ruke. Važno je da vam današnji razgovor donese povoljnu buduću emotivnu situaciju. Zdravlje je  bez tegoba.

Vaga

Finasije su ograničene ali ne zadugo. Uspevate da rešite neke dugove. Pokušajte da  negativne misli vezane za posao ne prenostite na partnera i  emotivni život.  Ne provocirajte negativne posledice koje želite da izbegnete. Odlično  zdravlje.

Škorpija

Nema nepredviđenih situacija jer ste dobar planer zato  se držite jednog Bika. On vam daje potrebnu dozu sigurnosti.  U ljubavi ste se vratili jedan korak unazad  ali imate povoljne novosti. Naslonjeni ste na stara osećanja. Zdravlje dobro.

Strelac

danas lako ulazite u raspravi jer želite maksimalnu kontrolu nad saradnicma. To vam neće ići lako.Vežbajte strpljenje u odnosima sa na poslu. Povoljan dan za pregled letnjih dešavanja u ljubavi. Imate dobre uspomene. Zdravlje je sasvim dobro.

Jarac

Nemojte na brzinu donositi zaključke o  poslovnom  partneru jer se možete dobro prevariti. U ljubavi suprotnosti se privlače ali do trenutka dok jedna ne nadvlada drugu. Zato vodite račina kada vam se približi jedna Škorpija. Zdravlje dobro.

Vodolija

Poslovni dan garantuje promene zato ne brinite o rutini nego o prilagođavanju poslu. Nemojte biti strogi prema novim poslovnim ponudam nekeu se zaista dobre. Na nemirnom terenu ljubavi događaju se zemljotresi. Polje zdravlja bez tegoba.

Ribe

Spremni ste da se odrekenete ponekog principa ali zato ne volite da vam neko usmerava poslovni put. Zato ne pitajte za savete ili za ortačke aktivnosti jer niste sptremni za saradnju. Polje ljubavi je solidno ako ste u braku. Zdravlje odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.