Dnevni horoskop - Ovnovima je odličan dan za poslove, Ribama je zdravlje veoma stabilno

Dnevni horoskop – Ovnovima je odličan dan za poslove, Ribama je zdravlje veoma stabilno

Bik je danas oprezan prema svima na poslu, Vodolija je u ljubavi nestabilna. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas je baš odličan dan ako sarađujete sa strancima ili inostranstvom. Na prvom mestu je vaša dobra verbalna veština. Strpljenje nije vaša odlika ali ćete danas i to pokazati. Razumni ste u ljubavi ali i u porodici. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Oprezni ste prema svima zato ćete izbeći manje probleme i tenzije na poslu.Tenzije koje ste imali prethodnog dana su potpuno popustile. Odlični ste u komunikaciji i to jako dobro utiče na vaš emotivni odnos. Polje opšteg zdravlja je veoma dobro.

Blizanci

Nemate dobre izglede za povećanje naknade ali to nije vaša glavni problem. Poboljšajte komunikaciju u timu i na poslu. Nemate dobre aspekte za razumevanje u ljubavi ili emocijama jer šaljete pogrešne signale. Zdravlje je veoma promenljivo.

Rak

Iako danas uživate podršku uticajne osobe to ne znači da treba da budete skroz opušteni. Pozitivna energija na poslu zadovoljava sve  vaše potrebe. Na redu je skladan i stabilan emotivni odnos ako ste u vezi ili braku.  Zdravlje je veoma dobro.

Lav

Vi ste poznati šarmer ali danas vam to neće pomoći u jednom poslovnom dogovoru. Na redu je da primenite vaš stav koji treba da bude direktan i jasan. Ne živite u proškosti jer je današnjica mnogo interesantnija. Zdravlje je bez vidljivih tegoba.

Devica

Odlični današnji aspekti za dobre dogovore ako ste samostalni u poslu. Nemate mnogo porblema ni zastoja. U ljubavi ste spremni da se upoznate sa novim pravilima da bi poboljšali vezu ili brak. Neće biti lako.  Zdravlje je sasvim stabilno.

Vaga

Vaša krativnost zavisi od okoline kojom ste okruženi. Zato birajte prostor u kome stvarate i radite. Jedno novo prijateljstvo polako raste u novu emotivnu vezu. Nemojte ništa planirati da ne pokvarite.  Zdravlje je dovoljno dobro i solidno.

Škorpija

Zaostali računi mogu zakomplikovati jutro ali će preostali deo dana biti veoma plodonosan sa manje problema. Nema slučajnog susreta ali ima dobrih emocija koje ćete gajiti do kraja dana. Odlični izgledi za balansirani dan. Zdravlje je dobro.

Strelac

Udružite svoje planove sa poslovnim timom kako bi napravili dodatno slobodno vreme. Više ljudi i brži posao donosi radost jer ćete imati vremena za sopstvene aktivnosti. Ne stavljajte prepreke samo da bi izbegli mogući susret. Zdravlje dobro.

Jarac

Niko ne voli da beži od radosti i uspeha pa nemojte to ni vi da radite. Nije sramota biti uspešan i to treba drugi da vide i znaju. Povećane poslovne aktivnosti i troškovi. Ljubavne prilike su stabilne jer ste veoma realni. Zdravlje dobro.

Vodolija

Konkretne zasluge mogu konačno biti nagrađene a vi zadovoljni. To će vam dati dobar vetar u leđa da bi nastavili dalje. U ljubavi ste nestabilni jer još nije vaše vreme za emocije i davanje sebe. Družite se više i češće.  Zdravlje dobro.

Ribe

Najoptimalnije je da ne slušate nikog i donesete odluke sami. To je vaša najbolja opcija. Promenite raspored dnevnih zajedničkih obaveza. Ili ih zamenite potpunim hedonizmom koji će vas zajedno napuniti dobrom energijom. Zdravlje veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.