Dnevni horoskop - Ovnovima je zdravlje bez promena, a ovaj znak će na ljubavnom polju imati moguće nesuglasice

Dnevni horoskop – Ovnovima je zdravlje bez promena, a ovaj znak će na ljubavnom polju imati moguće nesuglasice

Vagama je solidan dan bez mnogo pozitivnih ili iznenadnih efekata, Jarac bi mogao sačuva svoju vezu od intriga. Evo šta nam donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Menja se dinamika i vaša dnevna rutina na poslu iako negodujete svim promenama utvrđenih obaveza. Prilagodite se dnevnom rasporedu. U ljubavi je veoma izvesno da ćete izvući pouku iz sopstvenog iskustva. Zdravlje bez većih promena i tegoba.

Bik

Niste baš spremni na eksperimente na poslovnom planu ali ćete danas doživeti veliko iznenađenje. To će vas baciti u razmišlljanje i veliku dilemu. Na ivici ste odluke koja bi rešila vaše trenutno emotivno stanje. Polje zdravlja nije ugroženo.

Blizanci

Izdvojite pre podne za lakše obaveze jer niste u stanju da se borite sa izazovima. Velika mogućnost da se otkriju dugo čuvane tajne. Zato možete upasti u neugodnu situaciju ako ste u braku ili dugoj vezi. Zdravlje je dovoljno solidno.

Rak

Danas vas neće krasti strpljenje i zato je ovo dan promene raspoloženja . Nikako nećete moći da izbalansirate svoja unutrašnja osećanja prema nadređenima. I na ljubavnom polju ste ljuti i ne želite da čutite. Slabija je vitalna energija i volja.

Lav

Stižu veće obavze jer ste hteli da unapredite finasije i poboljšate posao. Temelji su dobri samo treba da verujete u pozitivan ishod. Pokloni su lepi i dobri ali to neće unaprediti vaš emotivni odnos sa voljenom osobom. Zdravlje bez promena.

Devica

Iako se držite izabranog cilja nećete dobiti nagradu koju očekujete. Imate previše velike zahteve ka ortačkom poslovnom partneru. U ljubavi ste pomalo uzdržani a to partner tumači na loš način. Polje opšteg zdravlja i organizma nije ugroženo.

Vaga

Solidan dan bez mnogo pozitivnih ili iznenadnih efekata. Imate svoju dnevnu rutinu i tu ste neprevaziđeni. Polje ljubavi je okupirano materijalnim dobicima pa ostaje  želja za stabilnim partnerom. Nemate hronične probleme sa opštim zdravljem.

Škorpija

Iako niste krivi za nesporazum  trpite veliki pritisak na poslu. Dozvolite sebi da se branite rečima a ne čutanjem. Ljubavne prilike su veoma nepredvidive jer ste vi danas posebno neodređeni. Polje zdravlja nije ugroženo već stabilno. 

Strelac

Prevelika očekivanja mogu vas bitno oneraspoložiti.Zato budite spremni na kompromis sa poslovnim saradnicima. Zante i sami ako sedite na dve stolice koliko je to naprono i zahtevno. Izaberite jednu osobu da bi vam bilo lakše. Zdravlje dobro.

Jarac

Odlično vam ide jer ste danas postavili odgovornost na pravo mesto i u pravo vreme. Vaš trud možete dobro naplatiti. Dobro je da ljubavne prilike budu prekrivene tajnom  jer tako čuvate vezu od loših intriga. Zdravlja je dobro i stabilno.

Vodolija

Prijaće vam poslovne  promene  dogovora u današnjem danu.Neobuzdana volja za radom prati vašu praktičnu prirodu. U ljubavi ste skloni preterivanju i nerealnim očekivanjima. Zato možete biti dovoljno razočarani. Zdravlje je veoma dobro.

Ribe

Budite više praktični nego kreativni jer od nečega morate platiti račune i napuniti frižider. Imate dobre prilike za zaradu i nagrade ako ste potrudite. Emotivno ste privrženi osobi koja vam nesebično pruža ljubav i pažnju.  Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.