Dnevni horoskop - pred Ribama su veliki poslovni izazovi, a ovaj znak ima dobre ljubavne prilike,

Dnevni horoskop – pred Ribama su veliki poslovni izazovi, a ovaj znak ima dobre ljubavne prilike,

Blizance odlično iskustvo dovodi do neobične lekcije u ljubavi, Škorpija je u ljubavi veoma fleksibilna. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Danas ste u pozitivnom elementu i odlično razumete potrebe nadređenih. Imate sve šanse da poslujete sa strancima na vaš način. Razumevanje sa partnerom danas nije narušeno ali je potrebno da se malo osmehnete. Zdravlje je dovoljno odlično.

Bik

Iako biste danas voleli da budete smireni i da vas niko ne iznervira to se neće desiti. Na redu su napetosti i mali sukobi oko posla. Imate dobre teme ali pogrešan pristup u razgovoru sa partnerom. Nemate veće tegobe u opštem stanju zdravlja.

Blizanci

Danas se vaš dan deli na više delova. Pre podnevno ispijanje kafe ipopodnevnu poslovnu gužvu. Vaše mane nisu uvek prednost. Odlično iskustvo u partnerskim odnosima dovodi vas do neobične lekcije u ljubavi. Zdravlje je dobro i veoma stabilno.

Rak

Niste na raskrsnici poslovnih dešavanja već ste iscrpljeni. Potrudite se da priuštite manji odmor. Pokušavate da osvojite jednu Ribu ali vam ne ide najbolje. Pokažite neke signale koji bi je probudili i približili vama. Zdravlje je sasvim dobro.

Lav

Želji ste novog posla i prilika da napredujete, ali to vam danas neće doći kao nagrada. Pre ćete se baviti poslovima koji su u zastoju. Imate dobre ljubavne prilike ako ste slobodni. Lavovi u braku nemaju iznenađenja. Zdravlje je veoma dobro.

Devica

Imate jasne planove za danas što i nije čudno za vas. Ipak realizacije svega je pod znakom pitanja. Neodovoljno ste fokusirani na prave vrednosti. Dajte najbolje od sebe ako ste u braku ali ste i dalje veoma kritični. Zdravlje je veoma solidno.

Vaga

Ako se ne slažete sa pojedinim principima sa kolegama to nije razlog da se razmimoilazite u poslu. Povećajte poverenje u međusobnom odnosu. Imate pojačanu potrebu za slobodom i to pravi problem u ljubavi. Nemate veće zdravstvene tegobe.

Škorpija

Pokušajte da eliminišete osećanja koja vas čine nefunkcionalnim i slabo koncentrisanim. Vreme je da se usresredite na nove tehnike posla. U ljubavi ste veoma fleksibilni jer ste danas posebno raspoloženi. Nemate probleme na polju zdravlja.

Strelac

Potrebno je da se malo više potrudite oko jednog finasijskog poslovnog dogovora. Imate sve prilike da potpišete baš dobar ugovor. Polje ljubavi postavlja danas nove opcije na planu bliskosti. Bavite se finasijama. Moguća je manja upala grla.

Jarac

Ostavite malo prostora za razmišljanje jer ovo nije poslednji dan odluke. Imate dobre ideje a malo realizacije. Samo kritičnost nije vaša osobina al je ponekad potrebna. Partner ne želi da vas ispoštuje u samo jednom zahtevu. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Postoji način da usaglasite svoje potrebe sa poslovnim zadacima. Na vama je da se bolje organizujete.Veoma je moguće povećanje prihoda na koji niste računali. Slobodne Vodolije dele komplimente jednom slatkom Ovnu. Zdravlje je sasvim solidno.

Ribe

Pred vam su danas veliki poslovni izazovi a na koje nemate adekvatan odgovor.. Potražite savet iskusnijih kolega biće vam od velike koristi. Ako vas nije udarila ljubavna struja onda se spremite na udar groma. Zdravlje je sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.