Dnevni horoskop - Rakove očekuje iznenađenje od partnera, ovom znaku moguć priliv novca

Dnevni horoskop – Rakove očekuje iznenađenje od partnera, ovom znaku moguć priliv novca

Lavovi će danas imati posla preko glave, Strelac mora da vodi računa o tome šta potpisuje i kome veruje. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Kod većine Ovnova danas će sva energija vezano za poslovne aktivnosti, biti usmerena na planiranje i izradu strategije za naredni period. Na emotivnom planu, danas možete imati osećaj kao da ste u raskoraku sa partnerom. Dovoljno je da usporite tempo. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Veoma uspešan dan u sferi posla očekuje danas većinu Bikova. Obratite pažnju samo na nelojalnu konkurenciju. I danas bi mogli da se više nego inače prepustite razmeni najfinijih emocija sa vašom dragom osobom. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Naporan poslednji radni dan u sedmici očekuje većinu Blizanaca. Ipak, uspećete da sve obaveze završite onako kako ste planirali. Potrebno je da definišete emocije i stav prema osobi koja vam već duže vremena okupira pažnju. Zdravlje je odlično.

Rak

Veoma naporan radni dan očekuje većinu Rakova. Nemojte oklevati, već potražite pomoć od vernih saradnika. Na emotivnom planu, moguće je prijatno iznenađenje od strane voljene osobe. Nemojte preterivati sa hranom.

Lav

Lavovi će danas imati posla preko glave, ali i dovoljno energije da sve na vreme i sa uspehom završe. Danas bi Lavovi mogli da se opuste i uživaju sa dragom osobom. Sve teške teme ostavite za neki drugi dan. Nema razloga za zabrinutost u zdravlju.

Devica

Nema tog profesionalnog izazova sa kojim većina osoba  rođenih u astrološkom znaku Device ne bi mogla da izađe uspešno na kraj, međutim danas će vam biti potrebna pomoć u tome. Ništa bitnije novo sa astrološke tačke gledišta nema u najavi na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Hronična glavobolja.

Vaga

Na poslovnom planu Vage će danas imati više nego inače posla vezanog za komunikaciju i direktne razgovore. Osećaj zapostavljenosti od strane drage osobe, pratiće vas danas. Poradite na konkretnom rešenju za prevazilaženje problema. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Uspešan dan očekuje Škorpije u sferi posla. Moguć je i finansijski dobitak. Sve nesuglasice i razmimoilaženja sa voljenom osobom, možete rešiti samo ako vi budete inicijator razgovora. Doći ćete do kompromisa. Zdravlje vrlo dobro.

Strelac

Promenljivo raspoloženje uslovljavaće probleme u komunikaciji kod većine Strelčeva. Vodite računa o tome šta potpisujete i kome verujete. Što se odnosa sa dragom osobom tiče, nemojte dozvoliti da vam iscuri vreme. Sačekaće vas u suprotnom gomila kritika. Promene raspoloženja i nervoza.

Jarac

Vrlo dobar radni dan očekuje većinu Jarčeva uz astrološki savet da se ne zamarate preterano kako fizički tako i mentalno, sve se da postići. Nema nagoveštaja bilo kakvih bitnijih promena u vašem ljubavnom životu u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Radite na očuvanju dobrih stvari vašeg partnerskog odnosa. Zdravlje generalno dobro.

Vodolija

Iako nema razloga za veliku zabrinutost, povedite ipak računa o finansijskim transakcijama danas. Smanjite troškove. U sferi ljubavi Vodolije bi trebalo da preuzmu ključnu reč kada je u pitanju komunikacija. Opterećenje kardiovaskularnog sistema.

Ribe

Pripadnici Riba danas bi mogli da uživaju u pohvalama za obavljene poslove, i eventualnom predlogu za unapređenje. Bez bitnijih promena na polju ljubavnih odnosa. Potrudite se da nekom sitnicom iznenadite dragu osobu. Obratite pažnju na respiratorni sistem.

Zatvoreno za komentare.