Dnevni horoskop - Rakovi danas da zaborave na brige, ovaj znak očekuje aktivan dan na poslu

Dnevni horoskop – Rakovi danas da zaborave na brige, ovaj znak očekuje aktivan dan na poslu

Ovan na polju ljubavi ima eskluzivu u promeni perpektive, Jarac na emotivnom polju nije fokusiran jer brine oko posla. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Razmišljate o svojoj budućnosti, ali nemojte da žurite i stvarate nestrpljenje. Odmerite svoje mogućnosti i planirajte korake potreba. Na polju ljubavi imate eskluzivu u promeni perpektive. Objasnite partneru svoje poglede. Zdravlje je stabilno.

Bik

Dobijate veoma dobre nagrade i pohvale od drugih, ali ne zaboravite da to nije dovoljno da budete zadovoljni. Potrebno je da savladate očekivanja. Vrednosti u ljubavi ne merite po rečima, već po urađenim delima. Polje zdravlja nije sasvim ugroženo.

Blizanci

Ne ide vam najbolje od ranog jutra, ali napravite pauzu, pa se ponovo vratite na problem. Do kraja dana imate uslove da se stabilizujete. Ljubavni planovi se ne poklapaju sa partnerovim potrebama. Oslušnite drugu stranu. Zdravlje sasvim dobro.

Rak

Moguće je da sve krene u pogrešnom pravcu, ali vi nemojte odmah da upadate u dramu. Nije sve onako kako vi preživljavate. Emotivno ste dovoljno balansirani, ali umete da preterate sa emocijma. Zaboravite na brige. Zdravlje je sasvim solidno.

Lav

Danas vam je potrebna jača motivacija, zato budite pored ljudi od kojih možete nešto da naučite i da saznate. Imate dovoljno ljubavi, ali nedovoljno tolerancije, pa to nekako izbalansirajte između potreba i želja. Nemate veće zdravstvene tegobe.

Devica

Odličan dan da pokrenete posao u kome uživate. Potrebno je da se prepustite dobrim prilikama i ne brinete previše o novcu. Zadovoljni ste u emotivnom pogledu jer vam partner pruža dovoljno ljubavi i podrške. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Vaga

Potpuno ste spremni da radite i da se posvetite poslu i novim zadacima. Imate odličnu koncentraciju. Na polju ljubavi je moguće da vam se dopada osoba koja je javna ličnost i veoma je popularna u okruženju. Vaše zdravlje je veoma solidno.

Škorpija

Potrebno je da razmišljate o promenama na poslu jer ste dugo u određenoj stagnaciji. Promenite ritam. Imate dobar osećaj i imtuiciju da nešto treba da popravite u ljubavi i odnosu sa emotivnim partnerom. Zdravlje je dovoljno dobro i stabilno.

Strelac

Nesigurni ste u poslu i to vas uvodi u neobične situacije, pa je potrebno da radite timski. Na polju ljubavi imate dovoljno razumevanja od emotivnog partnera, ali to vama nije dovoljno. Danas ste veoma zahtevni. Opšte stanje zdravlja solidno.

Jarac

Dolazite do povoljne situacije na poslu i veoma je važno da budete fleksibilni. Na emotivnom polju niste fokusirani jer brinete oko posla. Ipak će partner imati dovoljno razumevanja za vaše odsustvo u ljubavi. Polje zdravlja bez većih tegoba.

Vodolija

Pred vama je produktivan dan, pa ćete uspeti da obavite mnoge obaveze koje ste ostavili po strani. Ako ste slobodni, danas vas može okupirati veoma zanimljiva osoba koja pokušava da se približi vašem emotivnom statusu. Zdravlje je veoma dobro.

Ribe

Nove ponude i poslovi bude u vama dobro raspoloženje i inspiraciju da budete još bolji. Emotivno ste zadovoljni pa se zajedničkim snagama teudite da održite ljubavnu magiju. Partner je zadovoljan jer ste veoma iskreni. Zdravlje je sasvim odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.