Dnevni horoskop - Rakovi, dinamičan dan je pred vama, Blizanci, merkur je konačno u vašem znaku

Dnevni horoskop – Rakovi, dinamičan dan je pred vama, Blizanci, merkur je konačno u vašem znaku

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas možete potpisati neki novi ugovor na koji ste dugo čekali. Imate dovoljno vremena da se prebacite na nove poslove koji će vas dovoljno obradovati. Venera je u vašem znaku, ali ipak donosi oštre reči u vaš emotivni život. Zdravlje je  dobro.

Bik

Danas ste u epicentru jer sijate u svom poslu. Neki dogovori mogu baš danas da se ostvare. Emotivni partner može veoma prijatno da vas iznenadi. Tako da je vaš emotivni život danas pun lepih prilika i dobrih vibracija. Zdravlje je sasvim solidno.

Blizanci

Niste ista osoba od juče jer  Merukur u vašem znaku menja raspoloženje. Komunikacija je odlična, ali nedovoljno precizna. Nemojte biti potpuno nefleksibilni jer je bitno kako sarađujete sa emotivnim partnerom. Zdravlje je veoma promenljivo.

Rak

Ne prihvatajte sve zdravo za gotovo, sve je prolazno. Na poslu ste veoma dobro organizovani. Dinamičan i intezivan dan je  pred vama. Držite se poznatog rasporeda da ne zalutate u neobične okolnosti. Iskušavate emotivne odnose. Zdravlje dobro.

Lav

Lična finasijska ulaganja ometaju vaš dobar posao. Bolje se organizujte u troškovima jer ste skloni prekomernom davanju nova na nepotrebne stvari. Niste za emotivne prilike jer vas opseda novac i nova ulaganja. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Devica

Dan je sa veoma pojačanim psihičkim stresom, ima posledice u velikoj nervozi. Pokušajte da izbegnete rasprave na bilo koji način. Manje nerazumevanje sa partnerom su prolaznog karaktera jer ste oboje u tenziji. Stanje organizma dosta stabilno.

Vaga

Vaše poslovne i lične mogućnosti su veoma smanjene i potrebna vam je nečija pomoć. Pojačajte  delovanje ili aktivirajte neki opuštaajući hobi zbog dodatnog novca. Neočekivano nerazumevanje je plod velike poslovne napetosti. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Zatajili ste  u komunikaciji,  pa je vreme da se više aktivirate i družite. Ne zaboravite da ni vi niste asocijalni. Niste raspoloženi da izlazite u susret partnerovim zahtevima i zato ste na odstojanju. Odlično se osećate i veoma ste vitalni.

Strelac

Iako želite da što pre uradite posao, danas ćete ostati i prekovremno. Zato je opet potrebno veliko strpljenje. Neće vam nedostajati dobre volje u ljubavnim odnosima, pa možete očekivati povoljan ljubavni dan. Dobro je vaše opšte zdravlja.

Jarac

Ometaju vas mnogi saradnici jer niste dovoljno fleksibilni. Budete spremni na komprosmise jer su vam danas preko potrebni. Ne nasedajte na povremene provokacije od emotivnog partnera. Imate razloga da budete potpuno mirni. Dobro je  zdravlje.

Vodolije

Objektivne okolnosti stavljaju prepreku na vaše poslovno delovanje. Istina je i da vi niste zainteresovani za neke zadatke. Nalazite način kako da pregurate emotivni dan. Ako ste slobodni imate prilike da se družite sa Bikom. Zdravlje solidno.

Ribe

Izbegavajte nove ponude na poslu jer niste dovoljno informisani. Držite se starih proverenih rasporeda na poslovnom planu. Partnerski odnos nije komplikovan več pun emocija. Puni ste ljubavi koja povoljno utiče na vas. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

 

Zatvoreno za komentare.