Dnevni horoskop - Rakovi su dobro raspoloženi, ovaj znak mora da reši probleme na poslu

Dnevni horoskop – Rakovi su dobro raspoloženi, ovaj znak mora da reši probleme na poslu

Lavovima polje zdravlja nije ugroženo simptomima već prejedanjem, Ovan da očekuje promene u dogovorenim temama. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Očekujte promene u dogovorenim temama jer je dan prepun preokreta. Ipak možete iskoristiti te promene da uvažite preokrete u svoju manju korist. Poruke koje dobijate nisu olako poslate već su planirane da vas zavedu. Zdravlje je sasvim dobro.

Bik

Vaši interesi i posao su bitni ali uznite u obzir i potrebe nekih ludi koji vas okružuju. Možete imati problem zbog loše procene. Koliko god se trudili da odlite jednoj Vodoliji slabi su izgledi da ćete uspeti u tome. Zdravlje je dovoljno dobro.

Blizanci

Vaša očekivanja su neopravdana jer danas nemate velike šsnse da promenite ono što je očigledno. Zato se priklonite poznatim dnevnim tokovima. Imate više opcija da proovedete odlično vreme pored voljene osobe. Zdravlje je sasvim odlično.

Rak

Poslovno ste sasvim u rutini ali želite da promenite nešto u svome domu. Zato ste priključeni na planove o renoviranju. Želite da osvežite prostor u kome živite. Dobro ste raspoloženi a to prenosite na partnera. Zdravlje bez većih promena.

Lav

Ako ste spremni na rizik ili neki ludi potez možda vam se danas posreći. Malo dileme ali na kraju odlučnost. Potrebe vašeg partnera nikako nisu i vaše bar tokom današnjeg dana. Polje zdravlja nije ugroženo simptomima već prejedanjem.

Devica

Šaljete negativne opaske okjolini pa se čudite uzvratnim postupcima. Pokušajte da budete realni ali u opštu korist jer niste samo vi bitni. Nema nekih velikih iznenađenja samo poneka nejasna razmirica kvari dan. Zdravlje je veoma promenljivo. 

Vaga

Danas je bitniji vaš izgled nego stav o poslu. Imajte u vidu da ste pod lupom tima koji radi za vas. Polje ljubavi nije načeto emocijama još uvek ste u prijateljskim vodama. Potrebno je da vas neko probudi iz letnjeg sna. Zdravlje solidno.

Škorpija

Potpuno ste opsednuti novim poslom jer vam je sve ovo do sada dosadilo. Pokušavate da ubijete aždaju dosade na bilo koji način. I u ljubavi ste veoma ravnodušni. Pokušajte da ispitate ili potražite ljubav u sebi. Zdravlje je bez promene.

Strelac

Vi stalno pravite neke novčane projete računate oduzimate i dodajete a stalno ste na istom. Nepredviđeni troškovi vas iznenade i previše izbace iz ose sigurnosti. Niste u prilici da trpite kritike  voljene osobe. Zdravlje nije ugroženo.

Jarac

Ne brinite o tuđem poslu jer i vaš dans zastajkuje. Previše zahteva malo ograničenih poteza. U ljubavi ste danas veoma neodlučni jer  partner traži odgovore. Manje nesuglasice u partnerskim odnosima. Zdravlje je bez većih tegoba.

Vodolija

Poslovi se nastavljaju ali u ograničenom polju mogućnosti. Imate više opcija i ne možete da se opredelite za jednu. Pokušajte da oplemenite radni prostor novim sitnicama. Prijatnu atmosferu vodite u neprijatnu jer vam se može. Zdravlje dobro.

Ribe

Manje podrške na poslu nije produkt drugih ljudi. Nešto ste uradili što se nije dopalo nadređenima. Pokušajte da to ispravite. Imate dobre prilike da emotvno ucenjujete voljenu osobu. Nemojte samo preterati. Zdravlje je sasvim solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.