Dnevni horoskop - Rakovi, vreme je da uštedite novac, Blizanci, zdravlje vam je osetljivo

Dnevni horoskop – Rakovi, vreme je da uštedite novac, Blizanci, zdravlje vam je osetljivo

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

 
Foto: Shutterstock

Ovan

Odličan dan za trgovinu i novac. Poslujte sa Lavom jer vam to može doneti boljitak. Emotivni partner se trudi da vam popravi raspoloženje koje ste doneli sa posla. Izbrišite negativne emocije zarad mira u vezi. Zdravlje je veoma solidno.

Bik

Veoma ste raspoloženi  i ambiciozni da se prihvatite svakog poslovnog izazova. Očekujte značajnu pomoć preko Vodolije. Odlučni ste da veče provedete u društvu ili porodičnom okruženju. Bikovi u braku nemaju iznenađenja. Zdravlje je veoma solidno.

Blizanci

Manje ste angažovani na poslu i to vam značajno popravlja energiju. Zato jačate pouzdanje i mislite o drugim poslovima. U ljubavi nemate dobar stepen toleranicije prema emotivnom partneru pa dolazi do sukoba. Osetljivo je vaše zdravlje.

Rak

Pokušajte da se fokusirate na dodatne nove poslove koji vam donose priličan prihod. Prištedite novac da bi mogli da se opustite i manje nervirate. Ako ste slobodni pronađite mir pored stabilnog Bika. Zdravlje nije ugroženo hroničnim tegobama.

Lav

Iskoristite današnji dogovor i napravite plan za nekoliko dana unapred jer će vas to umiriti. Poslovno partnerstvo pod znakom pitanja. Imate dovoljno avanture pa je vreme da se koncentrišete na mirnije emotivne susrete. Zdravlje sasvim u redu.

Devica

Nije dobro ako vam je i dalje potreban novac jer ga imate dovoljno. Budite malo realniji u svojim potrebama. Device koje su u braku ili dugoj vezi imaju problem sa komunikacijom. Dok su slobodne u potrazi za partnerom. Zdravlje dovoljno dobro.

Vaga

Nemate mira ni danas jer stalno planirate unapred nemoguće misije. Oslonjeni ste na avanturističke potrebe u ljubavi sopstvene ličnosti. Nove veze prolaze kroz teži period povremenog težeg prilagođavanja. Imate dobro i stabilno opšte zdravlje.

Škorpija

Imate dobru priliku da problematičan posao okrenete u svoj manji poslovni uspeh. Na vama je da osmislite dobar plan. Posvetite se partneru jer on već gubi živce u vezi. Nije dobro da ga dugo zapostavljate. Zdravlje je dosta stabilno.

Strelac

Previše obaveza donosi napetost ali imate dobre organizacione sposobnosti da završite ovaj dan bez previše kritike. Iako ste željni bliskosti i ljubavi to ne pokazujete emotivnom partneru. On ne vidi vaše potrebe. Zdravlje je veoma dobro.

Jarac

Ne tražite savet od onih koji nisu mali iskustva u poslu kojim se bavite. Pogrešan savet je gori od nedostatka istog. Potrebno je da se malo više opustite na emotivnom polju. Isuviše ste stegnuti i napeti da ne pogrešite. Zdravlje solidno.

Vodolija

Niste sigurni u sopstvene pravce poslovanja ali znate da vam posao daje snagu za nove pobede.Imate dobru saradnju sa nadređenima oko planiranja obaveza. Previše privlačnih osobina zbunjuje potencijalne emotivne partnere. Zdravlje je odlično.

Ribe

Ako imate dobar i solidan način pronađite volju da usaglasite svoje poslove sa konkurencijom koja vam pravi problem. Imate dobre šanse da se uortačite u biznisu. Manje kritike i očekivanja idealnih prilika u ljubavi. Zdravlje sasvim stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.