Dnevni horoskop - Rakovima je zdravlje promenljivo, a ovom znaku je odličan dan za posao

Dnevni horoskop – Rakovima je zdravlje promenljivo, a ovom znaku je odličan dan za posao

Ovnove danas opterećuju administrativni poslovi, Vaga nema velike šanse da reaguje emotivno na partnerove kritike. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Retrogradni Merkur je od danas opet u Devici pa je vaše polje posla naglašeno sitnim poslovima. Administrativni poslovi su ono što vas opterećuje. U stanju ste da nađete dlaku u jajetu iako je partner isti kao i do sada. Zdravlje je dobro.

Bik

Podrška za poslove koji smaraju stiže od Merkura i traje oko desetak dana. Zato ste spremni da vadite kestenje iz vatre bez opekotina. Mala lenjost je dobra ako ste se umorili ali nije ako partner traži društvenu aktivnost. Zdravlje stabilno.

Blizanci

Jure poslovi koje ste već uradili. Zato se ponovo bavite papirima ili nekim računima. Ne bacajte i ne brišite uplate koje isplaćujete trebaće vam ponovo. Niste osvestili pripadnost jednom partneru zato ste pogubljeni. Zdravlje solidno.

Rak

Ako se selite odlično ali ako se vraćate na staro mesto pripremite teren kako vama odgovara. Imate dovoljno vremna da se prilagodite novoj okolini. Bavite se stinim detaljima umesto krupnim emotivnim problemima. Zdravlje je sasvim promenljivo.

Lav

Možete biti odlučni koliko god želite ali ništa danas od jasnih ciljeva. Prepustite se danu i obavite rutinske zadatke. Ponovo pokušavate da opovrgnete glasine oko flerta kojeg je evidetntno bilo. Polje zdravlja je bez veæih tegoba.

Devica

Retrogradni Merkur se vratio u vaš znak i to je dovoljno da ponovite mnoge poslove. Zato se spremite na detaljne analize šta ste uradili dobro a šta je bila totalna greška. Podložni ste lošoj proceni prema partneru i mišljenju. Zdravlje solidno.

Vaga

Malo vam je lakše jer ste neverovatno praktični i veoma fokusirani na posao. Nemate više mnogo dileme jer ste zacrtali jasne planove. Nemate velike šanse da regujete emotivno na partnerske kritike. Zdravlje bez hroničnih i većih tegoba.

Škorpija

U prilici ste da popravite prepravite i uvedete nove situacije u poslovni svet. Nemojte čekati jer danas imate dobru inspiraciju. Polje ljubavi je naglašeno ako ste u vezi ili braku jer rešavate sitne nesuglasice. Smetnje u stomaku i probavi.

Strelac

Ako ste motivisani danas rešite sitne začkoljice koje vas optereæuju. Ne snalazite se dobro sa krupnim pitanjima oko novca. U ljubavi je važno da zadržite samokontrolu. Partnerski odnosi su prijateljski. Odlično je opšte zdravlje.

Jarac

Odličan i pozitivan radni dan i vi ste zadovoljni. Ipak ste više kritični samo prema saradnicima. Jedini problem su birokratske obaveze i papiri. Ne potcenjujte tuđa osećanja jer ste danas neosvojivi. Imate odlično opšte stanje zdravlja.

Vodolija

Vaši izbori ne moraju istovremno biti problematični. Zato ne dramite jer vas optereèuju sitne birokratske bitke. U ljubavi vas brinu sitnice jer se ne bavite pravim i stvarnim problemima. U suprotnosti ste sa potrebama. Zdravlje je solidno.

Ribe

Danas niste jasni ni sebi ni drugima. Neptun je taj koji zamagljuje stvarnost. Nema odluka ni jasnih poteza. U ljubavi ste na oblaku sreæe koji vas ne spuššta na zemlju. Potpuno ste okupirani emotivnim partnerom. Zdravlje je sasvim odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.