Dnevni horoskop - Rakovima su potrebni dogovori sa partnerom, ovaj znak danas mora biti strpljiv

Dnevni horoskop – Rakovima su potrebni dogovori sa partnerom, ovaj znak danas mora biti strpljiv

Ovnova emotivna aktivnost nailazi na pozitivno ohrabrenje, Vagama je danas potrebna veća energija. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ova

Svesni ste da je vaša pozicija dobra, ali to nije razlog da se opustite. Vaša emotivna aktivnost nailazi na pozitivno ohrabrenje od strane emotivnog partnera. Imate zajedničke ciljeve i očekivanja  nema problema u komunikaciji. Zdravlje je dobro.

Bik

Da biste bili dovoljno uravnoteženi, potrebno je da danas potražite podršku kod poslovnih kolega. Imate dobru priliku da se povoljno uključite u nove projekte. Emotivno ste distancirajte od osoba koje vam piju energiju. Zdravlje je dovoljno stabilno.

Blizanci

Imate dovoljno prednosti na poslu u odnosu na druge osobe i to je dovoljan razlog da ne budete netolerantni. Prilike u ljubavi su solidne i uzajamne. U suprotnom, od partnera dobijate isto koliko dajete, ni manje, ni više. Zdravlje je  dobro.

Rak

Odličan dan da izbegnete osobe koje vam ne prijaju. Zato je rad na terenu ili van objekta idealno rešenje. Slaba komunikacija uzrokuje slabo usklađivanje sa emotivnim partnerom. Zato pokušajte da se nekako dogovorite. Zdravlje je dovoljno solidno.

Lav

Imate neke nesuglasice sa poslovnim partnerima, ali obratite pažnju ko vam radi iza leđa. Moguće je da se veoma iznenadite. Nemojte koristiti svoje dramatične nastupe na polju ljubavi. Pokušajte da ne preterujete sa emocijama. Zdravlje je stabilno.

Devica

Prihvatite veću odgovornost jer tako obezbeđujete svoje radne zadatke. Imate dobre prilike da se stabilizujete u dogovorima. Na polju ljubavi radite na zajedničkim ciljevima jer je to način da budete bliski sa partnerom. Zdravlje sasvim dobro.

Vaga

Danas vam je potrebna veća energija kako biste se ostvarili na poslovnom planu. Podložni ste tuđem mišljenju, to vas jako usporava. Vi ste stalno na početku kada je ljubav u pitanju, nikako da pređete na neki novi nivo. Zdravlje je dovoljno solidno.

Škorpija

Poslovna sadanja je dobra samo ako možete da ispošujete dogovore. Nalazite se na nepoznatom terenu, pa povedite računa o aktivnostima koje preduzimate. Legli ste na svoje principe, a lakše je da budete više fleksibilni u ljubavi. Zdravlje dobro.

Strelac

Dovoljno energije raspoređujete na poslove, a manje na komunikaciju. Važno je da ne odustanete od ciljeva. Niste dovoljno sigurni u svoje emotivne odluke, pa ste pod pritiskom odluke. Imate dobre savetodavce. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Jarac

Danas će vam biti potrebno više strpljenja da biste obavili poslove do kraja. Budite bolje organizovani. Emotivni partner očekuje da ispunite obećanje koje ste dali prošlog meseca. Na redu je da se držite dogovora. Zdravlje bez bitnih promena.

Vodolija

Imate pravo da budete neraspoloženi i da vam se uopšte ne radi. Ipak, iskoristite dan za neke nove ideje ili interesovanja. Prilike na ljubavnom polju nisu idealne, ali su daleko od očajnih kako ih vi prikazujete. Zdravlje sasvim solidno.

Ribe

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas značajan dogovor. U suprotnom nema velikih iznenađenja na poslovnom planu. Kratkotrajna pasivna faza u ljubavi je prolazna. Zato ne dramite i ne očajavajte po običaju. Zdravlje je sasvim stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.