Dnevni horoskop - Rakovima su u ljubavi povoljni aspekti, ovaj znak mora da vodi računa o finansijama

Dnevni horoskop – Rakovima su u ljubavi povoljni aspekti, ovaj znak mora da vodi računa o finansijama

Ovnove prati visok nivo energije, Jarac bi mogao da očekuje pozitivne vibracije od veoma intrigantne osobe. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Bitno je da sve vreme budete svesni potrebe za povremenim kočenjem, da eventualni sukobi sa onima koji ne mogu da prate vaš tempo ne pređu granice pristojnosti. Visok nivo energije i osećaj da nema nepremostivih prepreka pratiće vas kada su ljubavne akcije u pitanju. Uživajte. Moguća nervoza.

Bik

Prioritet većini Bikova biće završavanje prethodno započetih obaveza, pre nego što se uhvate u koštac sa novim. Neočekivani poziv ili susret sa starom simpatijom mogao bi da pobudi talas pritajenih emocija, pa ukoliko se za avanturu samo napred. Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Vrlo dobar radni dan očekuje Blizance, bilo da je reč o uspešnom rešavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze, ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata. Na ljubavnom planu možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa simpatičnom osobom,  pa eto prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu. Jačajte imunitet.

Rak

Solidan radni dan je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite pre svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda. Izuzetno povoljni astrološki aspekti idu vam na ruku kada su u pitanju ljubavne akcije, pa eto prilike da se maksimalno posvetite tom polju i uživate. Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Vrlo dobar radni dan očekuje Lavove, a jedino upozorenje odnosi se na zamku megalomanskih planova, pa bi valjalo poraditi na reorganizaciji. Obratite pažnju na ljubomorne komentare koji vam danas mogu pristizati od drage osobe. Potrudite se da budete opušteniji. Osetljivost urogenitalnog trakta.

Devica

Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Device. Logično je da se pre svega posvetite završetku ranije započetih obaveza i otklanjanju mogućih sitnih grešaka. Dosta toga na polju ljubavnih relacija zavisiće od vas i vašeg raspoloženja. Moguća glavobolja.

Vaga

Svi su izgledi da Vage očekuje sasvim korektan dan da se opuštenije i bez većih izazova pozabave tekućim obavezama. Vodite računa o finansijama, ne zalećite se u nove poslove. Ne brzajte kada su aktuelna ljubavna dešavanja i okolnosti u pitanju, kako ne biste upali u zamku jednostrane i pogrešne procene osobe koja vam se dopada. Moguće probavne tegobe.

Škorpija

Nastavlja se period pojačanog tempa rada i povećanog obima obaveza na poslovnom planu pred tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa, pa je potrebno da i danas dobro zasučete rukave i krenete u nove radne pobede zauzimajući što je moguće pozitivniji stav. Suočavanje sa iskušenjima na bazi strasti za Škorpije je pravi izazov. Slobodne Škorpije imaju jake izazove u vidu fizičke privlačnosti sa nekom osobom i verovatno će i uploviti u taj odnos. Posvetite se malo više sportu, boravku u prirodi  i opuštanju.

Strelac

Bitno je da ne upadnete u zamku jednostranog strelčevskog razmišljanja- ako neko ne razume vaše stavove nastavljate dalje sami. Taktika će vam se više isplatiti. Nemojte se iznenaditi ukoliko osoba koju ste upoznali bude uporno insistirala na nekoj formi konkretnijeg i ozbiljnijeg partnerskog odnosa. Osetljivost zglobova i kičmenog dela.

Jarac

Iako ste možda već uradili sve što je bilo neophodno, nemojte da vam bude teško da možda još malo pogurate tamo gde je zapelo, neće škoditi a rezultati neće izostati. Moguće pozitivne vibracije mogli biste da očekujete od starije veoma intrigantne i na neki način tajnovite osobe. Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Fokusirajte na povoljnosti i dobre prilike, jer ih i danas možete očekivati. Dobićete ili ćete otkriti informacije koje će vam pomoći da sve složite u svojoj glavi i usmerite se ka svom cilju. Nove mogućnosti na ljubavnom polju tu su u vašoj blizini, a vi pokušajte da odolite izazovu strasti i ipak realno procenite situaciju. Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Sasvim korektan radni dan očekuje tipične Ribe. Sve ide svojim tokom i nema razloga da budete nezadovoljni. Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, pa eto još jednog razloga da budete dobro raspoloženi i zadovoljni. Zdravlje je vrlo dobro.

Zatvoreno za komentare.