Dnevni horoskop - Retrogradni Merkur je u znaku Škorpije, mogući novi poslovni izazovi

Dnevni horoskop – Retrogradni Merkur je u znaku Škorpije, mogući novi poslovni izazovi

Ovan sa partnerom razgovara o budućim planovima, Blizancima je potrebno da reše probleme iz prošlosti. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Menjate dogovore izbegavate krupne poslove i bavite se sitnicama. Ponavljate stvari koje su ostale nedorađene. Sopstvene dileme i neodoumice donosite u partnerski odnos. Razgovarate o budućim planovima. Zdravlje je stabilno i veoma dobro.

Bik

Danas ne tražite nova rešenja ili nova zaduženja samo se jednostavno bavite rutinom jer vas to vas opušta. U ljubavi malo dobrih kritika ali bez velikih uzbuđenja. Partnerski odnosi su stabilni i bez velikih iznenađenja. Zdravlje je sasvim dobro.

Blizanci

Merkur se retrogradno vraća u Devicu i naglašava vaše polje privatnog posla i doma. Manji problemi su prolazni jer se bavite zaostalim računima. Potrebno je da rešite probleme iz prošlosti i na poslovnom i ljubavnom planu.  Zdravlje dobro.

Rak

Ako se bavite uslugom Merkur u retrogradnom kretanju kroz Devicu podstiće ponavljanje određenih aktivnosti. Zato je ovo dobar period da utvrdite  poslove koji su vam doneli dobro poznatu dobrobit. Zdravlje je veoma promenljivo i nestabilno.

Lav

Zamišljeni zbunjeni  je vaše trenutno stanje. Imate vremena sve do 2. oktobra da razmislite o akcijama koje želite da preduzmete. Neki dogovori moraju da se obnove. Neki razgovori su mučni ali i neophodni. Zdravlje je bez većih bitnih tegoba.

Devica

Rerogradni Merkur je u gostima u vašem znaku i pogađa vaše polje finansija i zarade. Nestabilnost  traje do 2. oktobra i rešavate finasije. Zato ne preduzimajte nove akcije nego se držite poznatih poslova i ljudi od poverenja. Zdravlje dobro.

Vaga

Odlično ste raspoloženi za detalje da bi napravili dobar plan Možda se vratite na staro ali je sigurno da želite zdravu promenu. Retrogradni Merkur u vašem polju podsvesti tera da dobro razmislite o budućim projektima. Zdravlje stabilno.

Škorpije

Retrogradni Merkur u vašem polju mogućnosti donosi stare prilike ali na novim osnovama. Odličan dan da  odvojite malo vremena za lične potrebe i zadovoljstva. Merkur je retrogradan i donosi drugačiju prespektivu. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Ponavljanje je dobro ali ne i za vas. Zato vas opterećuju poslovi koji se ponovo prepravljaju i dorađuju. Previše kritika odgovrnosti čini vaš dan veoma napetim. Želite da promenite ljubavni status.Polje zdravlja nije ugroženo tegobama.

Jarac

Nije jasno kako da se pomerite sa mesta da ne krenete nigde. Veoma ste zahtevni i sitničavi pa je bolje da ne ulazite u rasprave. Danas ste u dubokoj nedoumici šta da izaberete. Pokušajte da uzvraćate ljubav. Zdravlje veoma dobro i stabilno.

Vodolija

Spremni ste na nove poslovne aktivnosti ali danas nema takvih prilika. Merkur u Devici i retrogradnom hodu pokazuje put kojim treba ponovo da idete. Emotivno ste zbunjeni ali pametniji jer ne srljate u ludost. Zdravlje je sasvim dobro.

Ribe

Danas posao nije priorotet jer ste odlučni da se ponašate opušteno. Imate puno ideja i mašte da bi mogli da se bavite suvoparnim poslovima. U ljubavi mesečarite i mnogo vam je lepo. Zato se čvrsto držite za oblak zaljubljensti. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.