Dnevni horoskop - Ribama je zdravlje promenljivo, Ovnove očekuju promene na polju finansija

Dnevni horoskop – Ribama je zdravlje promenljivo, Ovnove očekuju promene na polju finansija

Bik je promenio način dnevnih obaveza, Vodolija ne obraća pažnju na ljubavne signale. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Dobro se nosite sa neizvesnosću jer imate dobre dugoročne planove. Nedavno pomračenje u vašoj kući novca donelo je promenu na planu dugoročnih finasija. Nemate tapiju na odlične ljubavne odnose, zato se potrudite oko partnera. Zdravlje je solidno. 

Bik

Prihvatite poslovni dan onako kako se nameće, jer drugog izbora nemate. Polako rešavajte prepreke i pomozite saradnicima. Promenili ste način dnevnih obaveza i bez pristanka na promene. Ljubavni život je veoma interesantan. Polje zdravlja dobro.

Blizanci

I vi danas zaslužujete malo slobodnog vremena. Iako ste bili na pauzi, nije dovoljno da odmorite mozak. Propustite mešanje u tuđe probleme, jer ni svoje niste rešili. Vreme je da u ljubavi postavite neka pravila i dogovore. Nemate veće tegobe.

Rak

Danas se traži od vas da popustite i uključite promene u sve poslovne planove. Imate dovoljno vremena da ne budete u stalnom otporu prema promenama. Na polju emotivnog života niste u poziciji da se žalite. Imate odlično opšte stanje zdravlja.

Lav

Kad je problem, vi bežite jer niste spremni da se suočite sa poslovima i komunikacijom koja vas opterećuje. Ipak je potrebno da se suočite sa obavezama, bez obzira na trenutno raspoloženje. Prihvatite da nije problem u partneru. Zdravlje dobro.

Devica

Bolje je da iskoristite dan i radite ono što vam donosi radost, jer u vas u suprotnom obuzima nezadovoljstvo. Na porodičnom i ljubavnom polju napravite granicu i pokušajte manje da udovoljovate tuđim potrebama. Polje zdravlja veoma promenljivo.

Vaga

Promenljiva i nestabilan situacija na poslu dovodi vas u stanje stresa. Prestanite da planirate i dozvolite situacijama da dođu do vas. U ljubavi ste previše dali sebe, pa je danas dovoljno da se posvetite svojim potrebama. Zdravlje je solidno.

Škorpija

Danas je dan spontanih poslovnih događaja i zato je dovoljno da budete otvoreni za sve situacije koje dolaze kao iznenađenje. U emotivnom životu nemate veća odstupanja ako ne koristite kontrolu nad partnerom. Opšte stanje zdravlja. je dobro.

Strelac

Teško vam je da tražite uslugu, ali je energija uparavo takva i traži da se oslonite na druge. Pokušajte da smanjite ego i potražite pomoć ili savet u poslu. Emotivno ste zreli za pomirenje sa partnerom, ali to ne priznajete. Zdravlje dobro.

Jarac

Nije dan savršen i uspešan, ali je dovoljno dobar jer se uspešno nosite sa usponima i padovima. Imate dovoljno energije da savladate pojedine probleme. Na emotivnom planu ste sasvim u ravnoteži. Zdravlje veoma solidno.

Vodolija

Kao i ostali, i vi imate svoje dane koji su turbulentni. Zato je potrebno da se povučete iz komunikaciji i ostanete u svom svetu. Tako izbegavate stres i sukobe. Imate dovoljno ljubavi, ali vi ne obraćate pažnju na te signale. Zdravlje stabilno.

Ribe

Pogodno je vreme da se oslobodite stare kontrole nad poslom. Nemojte stalno biti u suprotnosti sa svima. Isto i na polju ljubavi, stalno testirate partnera da biste dobili potvrde ljubavi. Danas možete preterati u tome. Zdravlje je veoma promenljivo.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.