Dnevni horoskop - Ribe imaju probleme sa varenjem , ovaj znak danas ne skida osmeh sa lica

Dnevni horoskop – Ribe imaju probleme sa varenjem , ovaj znak danas ne skida osmeh sa lica

Devica ima sve manje slobodnog vremena, Vage su sklone da se forsiraju do krajnjih granica. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Potrebno je da budete u dobrom raspoloženju jer vas čeka veoma interesantan dan. Bez obzira na obaveze, nećete skidati osmeh sa lica. Emotivno ste opušteni, pa se do kraja dana prepuštate svim mogućim kontaktima. Zdravlje  sasvim dobro i stabilno.

Bik

Nemate velikih finsijskih briga, ali ste ipak zabrinuti za budućnost. Tokom dana borite se protiv usaljenih radnji na poslu. Da biste podigli sopstveno raspoloženje, danas ste u stanju da potrošite malo novca na sebe. Zdravlje je veoma stabilno.

Blizanci

Napravite dobre planove jer ćete danas biti potpuno obuzeti mnoštvom posla i obaveza. Očekujte dobru trgovinu na polju posla ili pokretne imovine. Spremni ste na jaku ljubav, ali sa previše zahteva možete imati problem. Proverite krvnu sliku.

Rak

Nije nemoguće da dobijete baš specifičnu ponudu o kojoj treba dobro da razmislite. Niste motivisani za dodatni rad i obaveze. Pojedine okolnosti bude lošu stranu vašeg ega. Pokušajte da se izbalansirate. Zdravlje je bez hroničnih i većih tegoba.

Lav

Ako danas imate manje zastoje na poslu, osudite okolnosti jer realno ništa ne zavisi od vas. Manja previranja u vašoj okolini su prolaznog kakraktera. Opšte poznata snaga i energija ispoljava se na emotivnom polju. Zdravlje stabilno i odlično.

Devica

Opomenite neke stare dužnike na obaveze koje imaju prema vama. Platite neke zaostale račune. Imate sve manje slobodnog vremena i to najviše oseća vaš emotivni partner. Vreme je da bolje rasporedite svoje vreme. Zdravlje je bez većih tegoba.

Vaga

Umor koji osećate možete lako smanjiti promenom sopstvenog dnevnog ritma. Skloni ste da se forsirate do krajnjih granica. Na emotivnom polju pozovite u pomoć iskustvo i upotrebite racionalne i jasne zaključke. Polje zdravlja je dovoljno dobro.

Škorpija

Mogući vanredni rashodi koji će smanjiti debljinu vašeg novčanika. Nije povoljan dan da ulažete veći kapital. Malo strpljenja za osobe koje vas vole doneće više benefita nego što očekujete. Polje zdravlja nije ugroženo većim tegobama.

Strelac

U prevelikoj želji da uradite dobre stvari zaboravljate da nešto ne zavisi od vaše upornosti. Imate dobre prilike da se pokažete u pravom svetlu. Sa partnerom ste u kontra priči jer vi želite pokret dinamiku a on mir. Zdravlje  sasvim solidno.

Jarac

Ništa danas nećete moći da uradiite u prvom pokušaju pa čak ni za poslove koji su dobro poznati. Emotvno ste nespremni za kompromise i saradnju u ljubavi zato imate manje sukobe sa emotivnim partnerom. Polje zdravlja je dovoljno dobro i odlično.

Vodolija

Imate odličan plan do podne a posle sve to nestaje kao da ste odlutali na sasvim druge teme. Usresredite svoje misli i planove. Nije potrebno da imate jaku sumnju i dilemu prema svemu pa i prema voljenoj osobi. Zdravlje sasvim odlično.

Ribe

Danas ste prilično raspoloženi da pokažete zube osobama koje vas previše iritiraju. Nije nemoguće da tako i uradite ali pazite na granice verbalnih uvreda. Nema spornih pitanja ili zabuna ako ste u vezi ili braku. Manji problem sa varenjem.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.