Dnevni horoskop - Ribe moraju postave granice, a ovom znaku je danas zdravlje promenljivo

Dnevni horoskop – Ribe moraju postave granice, a ovom znaku je danas zdravlje promenljivo

Jarčevima je potrebno da zgaze dosadašnje principe, Strelčevima ne bi bilo loše da se potrude oko partnera. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Preveliki obim posla neće vas dodatno umoriti, imate dovoljno snage da se ispetljate iz te neviđene gužve. Na polju ljubavi imate manji problem. Obostrani dogovor je dobar, ali nesporazum oko novca i ulaganja može praviti svađu. Zdravlje je dobro.

Bik

Danas se bavite mnogim sporednim stvarima, samo ne poslom koji je potreban. Imate odličnu volju da budete u svakoj situaciji. Manja kriza u nerazumevanju je prolazna i veoma smešna. Usmerite se na dane koje treba da organizujete. Zdravlje solidno.

Blizanci

Koliko se danas kajete jer mislite da ste pogrešili u poslovnim koracima. Niste samo je odgovornost za vaš ukus veća nego ranije. Imate obožavatelja pored voljene osobe i opet niste zadovoljni ljubavnim životom. Opšte stanje zdravlja dobro.

Rak

Nemate danas velike poslovne izazove, samo mislite da vam je najteže. Osvrnite se oko sebe, to vam može olakšati dan. Imate volju da objasnite sebe i svoje postupke, ali nema ko da vas sluša. Partner nema strpljenja za vas. Zdravlje je bez tegoba.

Lav

Razlučite bitne poslove i dogovore od manje bitnih i nemaštovitih. Ne verujte u šarene laže koje vam prezentuje osoba iz poslovnog okruženja jer želi da vas prevari. Odličan dan za miran ručak sa voljenom osobom. Nemate veće zdravstvene tegobe.

Devica

Imate nove poslove, a starih se niste rešili. Pokušajte da se sredite i rešite zaostatke. Svakodnevne aktivnosti obeležene su dobrim ciljevima, pa je i ljubav u dobrom dogovoru. Uživajte kada nema svađe jer je to retkost. Čuvajte imuni sistem.

Vaga

Zvezde su vam danas naklonjene isto koliko ste i vi naklonjeni sami sebi. Ne cenite svoje napore na poslu i zato nemate adekvatnu nagradu. Promenite stav pri dogovoru i obezebedite se unapred da imate dobar početak. Zdravlje je bez većih tegoba.

Škorpija

Ispunjeni ste dobrom energijom i posao se odvija lagano. Pozitivna energija utiče na pozitivan razvoj poslova. Pokušajte da ne merite svaku izgovorenu reč. Partner ne misli sve ono što kaže, ali se mnogo nervira. Zdravlje je dovoljno dobro.

Strelac

Veliki optimizam prelivate na poslovne zadatke i ceo dan je u znaku smeha šale, ali i ozbiljnih poslova. Odličan dan pun energije i produktivnosti. Nije loše da se potrudite oko partnera kako biste imali dobar emotivni odnos. Solidno je zdravlje.

Jarac

Možete da računate do prekosutra i da ništa ne izračunate jer je potrebno da zgazite dosadašnje principe. Partner je vaš ventil opuštanja, ali to ne zna. Recite mu koliko uživate kada ste zajedno i koliko vam znači. Zdravlje je veoma dobro.

Vodolija

Niste dobro fokusirani, zato radite jednu po jednu stvar da ne pogrešite. Obaveze su tu, nisu pobegle, pa pokušajte da ih rešavate. Odlično ste pozicionirani u društvu i u ljubavi, samo vi ne znate šta vam treba. Zdravlje je veoma promenljivo.

Ribe

Imate vi svoje granice, samo ih ne iskazujete u pravom trenutku. Danas bi bilo dobro da pokažete zube pojedinim kritičarima. Niste zadovoljni izgledom i vreme je da to promenite, ali ne zbog drugih već zbog vas. Nemate veće tegobe u zdravlju.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.