Dnevni horoskop - Ribe previše brinu unapred, a lepe vesti u ljubavi čekaju ovaj znak

Dnevni horoskop – Ribe previše brinu unapred, a lepe vesti u ljubavi čekaju ovaj znak

Škorpija danas ima mogućnost da uradi jedan dobar poslovni poduhvat, Strelac ima periode otklona prema partneru. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Napustila vas je tenzija i vi pokušavate da vratite pozitivno raspoloženje. Zato provedite današnji dan uz pozitivne ljude koji će doprineti da održite unutrašnji optimizam. Emotivni i ljubavni život začninjen je lepim vestima. Zdravlje stabilno.

Bik

Vaši pojačani napori da dovedete u red  poslovnu situaciju sa kolegom neće se isplatiti. Imate problem  sa poslovnim ugovorima. Velike promene u domu jer želite da izmenite atmosferu. Trošite veću količinu novca. Zdravlje sasvim dobro i stabilno.

Blizanci

Danas pokušavate da se borite sa poslovnim timom, ali to vam neće biti lak zadatak. Zasucite rukave, ali budite spremni na odlaganje mnogih planova. Spremni ste da se posvađate sa partnerom bez nekog jakog razloga. Napeti ste i pod stresom.

Rak

U moru svojih hirova pomalo ste izgubili realnost. Potrebno je da savladate svoj bes i usresredite se na realne poslovne obaveze. U vašem slučaju, bolje je biti sam, nego da budete na meti kritika koje nikako ne možete da trpite. Solidno zdravlje.

Lav

Mesec je u vašem znaku i daje vam na značaju u svakom poslovnom razogovoru. Imate svoj stav od koga ne odustajete ni po koju cenu. Na emotivnom planu potrebno je da budete fleksibilni jer ste u problemu sa partnerom. Dobro je vaše opšte zdravlje.

Devica

Krijete poslovne planove, ali ih i ne ostvarujete kako želite. Vaša tajanstvenost nema velikog značaja za posao. Na polju ljubavi imate pravu sliku o sebi i svom partneru. Krenite dalje i poboljšajte sve vezi. Povedite računa o vašem zdravlju.

Vaga

Manji problemi se brzo prevazilaze. Nemate rešenje samo za jedan problem, pa upadate u histeriju. Ljubav je ono što vam danas nije prioritet. Opterećeni ste finasijskim brigama, pa zapostavljate emotivnog partnera. Zdravlje sasvim promenljivo.

Škorpija

Danas imate veliku mogućnost da uradite bar jedan dobar poslovni poduhvat. Zato iskoristite tu mogućnost. U ljubavi nije specijalan dan jer ste sreli osobu iz prošlosti. Ništa novo nećete saznati i moguće je razočarenje. Mogućnost prehlade.

Strelac

Nalazite se u poslovnoj dilemi, iako se radi o poznatom poslu. Razmišljate koliko ste zaslužili ono što imate. Ljubavno polje je u redu, ali nije onako kako ste želite. Zato imate periode otklona prema emotivnom partneru. Zdravlje sasvim dobro.

Jarac

Danas, pa i nadalje, imate plan da sve poslovne prijatelje i saradnike proverite i da napravite dobru selekciju. Plan je dobar, ali previše rigorozan. Ljubavno polje je dobro ako ne planirate ništa na duge staze. Zdravlje je veoma stabilno.

Vodolija

Odličan dan za susrete, komunikaciju i poslovne planove. Neke okolnosti smetaju da imate odličan rezultat. Međutim, i sa preprekama poslovni ciljevi će biti ostvareni. U ljubavi palite vatru zbog jedne osobe koja vam je značila. Zdravlje dobro.

Ribe

Vi brinete unapred a to vas mnogo uznemirava. Tako ne rešavate problem kada dođe jer ste se unapred potrošili na nebitne stvari. Budite prisutni u sadašnjem trenutku ljubavi, a ne da stalno gledate u prošlost. Nemate veće zdravstvene tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.