Dnevni horoskop - Ribe su dobile novu poslovnu ponudu, a ovom znaku je zdravlje solidno

Dnevni horoskop – Ribe su dobile novu poslovnu ponudu, a ovom znaku je zdravlje solidno

Jarac ima sreće na polju ljubavi, Strelac mora da izbalansira raspoloženje jer nije podložan pesimizmu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas ste veseliji i napredniji nego inače. Vratilo vam se  samopuzdanje pa ste zadovoljni poslom i praktičnim aktivnostima. Uvek je dobro da pribegnete humoru i duhovitim dosetkama kako bi opustili atmosferu sa aprtnerom. Zdravlje stabilno.

Bik

Danas  možete lako  upravljati svojim poslovnim obavezama. Nemojte se brinuti ako vas neko nepravedno osuđuje jer je to njegov problem. Na emotivnompolju niste učinili ništa loše zato nije potrebno da osećate krivcu. Zdravlje je bez promene.

Blizanci

Neugodne sitacije su danas baš neizbežne. Važno je kako ih prihvatate i rešavate. Nerealna očekivanja dovode vas do manje faze razočarenja. U ljubbavi ste netaktični jer mislite samo o sebi. Imate problem što ne podnosite jaku vrućinu.

Rak

Niste realni  jer mislite da su svi protiv vas. Osetljivi stre na tuđe kritike. Budite manje senzitivni i osetljivi na tuđe reči.  Neki današnji dogovori  nisu iskreni zato ne potpisujte ništa bez provere.Manji problemi sa nervozom, nemirni snovi.

Lav

Danas ste podložni snažnim promenama raspoloženja. Međutim do kraja dana ti vetrovi potreba  za slobodom se smiruju. Nestabilni ste u emocijama i ne verujete da ste zaglavljeni tamo gde ne želite da budete. Dobro se osećate i veoma ste vitalni.

Devica

Poslovno ste veoma dinamični i puni neverovatnog poleta.  Potrebno je da kritike prihvatite kao podsticaj pa će vam to dati dodatnu energiju. Pokušajte da se uzdržite od jakih ali veoma negativnih emocija.Zdravlje nije hronično ugroženo.

Vaga

Ugrizite se za jezik jer ono što izgovarate sigurno ne mislite. Neke reči mogu vas skupo koštati. Nema bitnih dešavanja na ljubavnom polju. Raspoloženi ste za prepirku i svađu ali nemate sa kim. Partner izbegava sukob.  Zdravlje dobro bez tegoba.

Škorpija 

Veoma ste koncentrisani na posao jer stabilno stojite na svojim dobrim uverenjima. Imate više prilika za uspeh i nagradu. Očekujte povoljne vesti iz porodice. Slobodne Škorpije provode ugodno popodne sa prijateljima. Zdravlje veoma dobro.

Strelac

Izbalansirajte raspoloženje jer niste podložni pesimizmu. Uvek postoji rešenje koje je pred vratima. U ljubavi ste zahtevni ali i velikodušni. Ipak  ne možete očekivati da vam se uzvrati istom energijom i voljom. Zdravlje bez većih promena.

Jarac

Puno je događaja na poslu ali je većina sa pozitivnim rešenjem. Ide vam sve mnogo lakše a niste se tome nadali.  Izađite iz praktičnosti i uđite u srce. Imate sreće na polju ljubavi jer ste počeli da pokazujete osećanja.. Zdravlje bez tegoba.

Vodolija

Ne planirajte mnogo ali se prepustite događajima koji vam idu u susret. Ovoljno je da svaki dočekate sa puno entuzijazma. Povoljan dan za ljubav ako ste slobodna  Vodolija. One koje su u braku neka izbegnu teme o novcu.. Zdravlje solidno.

Ribe

Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu, ali i za novi posao. Nemojte biti mnogo nestrpljivi sačekajte pravi trenutak. Emotiivni partner unosi nemr u vaš svakodnevni život. Vrem je da se posvetite svojim potrebama. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.