Dnevni horoskop - Škorpija je spremna za prevaru, ovom znaku je novčanik sve tanji

Dnevni horoskop – Škorpija je spremna za prevaru, ovom znaku je novčanik sve tanji

Strelačevima se zanimljive poslovne ideje motaju po glavi, Vodolija mora da izbegne oštre verbalne sukobe. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Prvi dan vikenda može vam donekle pokvariti verbalni konflikt sa nekim od saradnika, u kog ste imali poverenje i kog ste smatrali prijateljem. Ovo nije baš povoljan dan da insistirate na raščišćavanju nesporazuma u sferi ljubavi, naročito ako imate dileme oko preciznosti informacija kojima raspolažete. Pokušajte da izbegnete ljubomorne scene. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Tipični predstavnici Bika danas bi trebalo prvenstveno da se pozabave odmorom psihe i glave, mada ih čeka i dodatno mozganje zbog mogućih komplikovanih vesti. Ukoliko uspete da sprovedete ideju – što manje priče, prepirki i provokacija, imaćete mnogo manje razloga za brigu i nerviranje. Posebno izbegavajte ljubomorne scene. Napetost, nervoza.

Blizanci

Iako vaše komunikacijske i organizacijske veštine nisu sporne, danas nije povoljan dan za sklapanje ozbiljnih poslova, ili dogovora. Prolongirajte za ponedeljak. Ukoliko ste naumili da funkcionišete na dva ljubavna koloseka, pripazite se da vaša tajna ljubav ne bude razotkrivena, pa će biti veća šteta nego vajda. Nemojte zbog sitnih zadovoljstva i poneseni strašću rizikovati sve. Moguća napetost, nervoza.

Rak

Rakovi bi danas trebalo da izbegavaju velika i krupna obećanja, ali da dobro provere nove poslovne informacije. Ako imate primedbe i razloge za nezadovoljstvo zbog ponašanja voljenje osobe, bilo bi dobro da raspravu o tome odložite za neki drugi dan. Manje probleme danas vam može zadavati osetljivost stomaka.

Lav

Prosečan dan za visoke tipične lavovske ambicije, mada ako se pogleda sa druge strane, ponekad dobro dođe manja pauza nametnuta „višim“ interesima. Na ljubavnom polju budite oprezni i ne ulazite u ozbiljnije rasprave i konflikte sa dragom osobom, nije povoljan dan za rešavanje problema. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Više stvari tokom ove subote može iznervirati osobe rođene u znaku Device, a najviše glavobolje donosi nenadano otkazivanje već isplaniranih poslovnih dogovora. Suočavanje sa greškama iz prošlosti vašeg ljubavnog života dolazi kao neminovnost, pre ili kasnije. Danas bi bilo dobro sve to nekako prolongirati. Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Vaga

Današnji astrološki aspekti nisu povoljni da predstavnici Vage forsiraju fizičke aktivnosti, ali komunikacija i sklapanje novih poslovnih dogovora mogu biti iznad proseka. Vaši planovi za subotnje ljubavne aktivnosti mogu se realizovati u većinskom delu, samo je važno da budete spremni na kompromis zbog promena raspoloženja drage osobe. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Vrlo dobre okolnosti i rezultate većina Škorpija može očekivati, ukoliko danas svoje aktivnosti usmeri ka saradnji sa osobama koje nisu iz bliskog okruženja. Pokušajte da izbegnete teške teme i razgovore vezane za prošlost. Ne preterujte sa zahtevima i kritikama kako biste izbegli ozbiljnije nesuglasice. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strelac

Zanimljive poslovne ideje i predlozi motaju vam se po glavi. Ipak ništa ne forsirajte, danas je važan i balans između obaveza i odmora. Pokušajte da izbegnete javne scene i rasprave, samo ćete i sebi i osobi do koje vam je stalo napraviti problem a nećete ga rešiti. Napetost, nervoza.

Jarac

Evo jednog dobrog dana da osobe rođene u znaku Jarca podvuku crtu, i konačno okončaju par nedovršenih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda. Suštinski ovaj dan donosi stabilnu ljubavnu klimu, što bi trebalo prvenstveno da pogoduje svima koji već imaju jasno definisane i stabilne partnerske odnose. Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Danas možete da imate dosta neočekivanih poslovnih razgovora, a moguć je i predlog za promenu dosadašnje pozicije koja iako na više, možda vam u prvom trenutku ne bude odgovarala. Sačekajte par dana da dobro razmislite pre nego što odlučite. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u odnos, a posebno ne neko od članova porodice, sa bilo čije strane. Pokušajte izbegnete oštre verbalne sukobe. Izbegavajte nagle fizičke pokrete, zaštitite kičmu.

Ribe

Prvi dan vikenda donosi tipičnim predstavnicima Riba dosta konfuznih razmišljanja, i kontradiktornih informacija u vezi budućih poslovnih obaveza. Nije loš dan da se posvetite manjoj analizi i preispitivanju svojih postupaka u sferi ljubavnih odnosa. Izbegavajte rasprave. Moguća glavobolja.

Zatvoreno za komentare.