Dnevni horoskop - Škorpijama je danas muka od svega, a ovaj znak mora da se suoči sa obavezama

Dnevni horoskop – Škorpijama je danas muka od svega, a ovaj znak mora da se suoči sa obavezama

Blizanci imaju solidne prilike da se pokažu na radnom mestu, Vagama su ljubavne prilike logične ali pre svega tajanstvene. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Vreme je da se bolje organizujete zato razmišljate kako da što bolje iskoristite vreme posla i za neke druge vama bitne stvari. Nije više pitanje provoda i zabave već se i na emotivnom polju držite praktičnih situacija. Zdravlje je solidno.

Bik

Odahnuli ste jer je Venera od juče u Devici pa je na poslu drugačija atmosfera. Nije potrebno da uèestvujete u drami dokazavanja. Emotivno ste mirniji jer su pred vama drugačiji zadaci. Zato se bolje organizujete na svim poljima. Zdravlje dobro

Blizanci

Koliko god da ste izbegavali neke popravke danas ste primorani da rešite sitne probleme koji vas koče u svakodnevnici. Imate solidne prilike da se pokažete na radnom mestu. Nezadovoljni hladnoćom partnera držite distancu. Zdravlje je dobro.

Rak

Kao da ste se probudili iz dubokog letnjeg sna i obuzeti ste brigom za materijalnu sigurnost. Ponovo manjak samopouzdanja čini vaš dan komplikovanim. Pokušajte da ne manipulišete pričom o zajedničkim planovima. Zdravlje je bez većih promena.

Lav

Poslovni dan je veoma komlikovan jer ste okruženi zahtevima i prohtevima osoba koje se ne zalažu za posao već samo za materijalne vrednosti. Uprkos svim nepredviđenim situacijama vi uspevate da rešite bar dve. Zdravlje je sa akutnim tegobama.

Devica

Puno se nervirate jer želite da kupite nešto što vam mnogo znači. Razmišljate o kreditu ili pozajmici. Nije povoljan dan za takve odluke jer ne mislite na realne posledice. Imate čistu situaciju u ljubavi. Zdravlje je veoma promenljivo.

Vaga

Ako ste hteli da usporite i razmislite ili napravite tajni plan oko posla, danas vam je idealan trenutak da se konsolidujete. Vaša organizacija zahteva dobar plan i raspored. Ljubavne prilike su logične ali pre svega tajanstvene. Zdravlje dobro.

Škorpija

Posebna dominacija koja vas opterećje čini nekoliko nepredviđenih situacija. Zato ste isključivi i donosite velike rezove. Podložni ste prekidu veze iako mislite drugačije. Jednostavno danas vam je muka od svega. Zdravlje je veoma solidno.

Strelac

Unutrašnji pritisak je velik da tražite trenutno rešenje u hrani. Zato je prejedanje čin emotivnog i poslovnog nezadovoljstva. Učinite dan drugačijim i pokušajte da se fizički potrošite jer će vam to više prijati. Zdravlje je promenljivo.

Jarac

Dužnost i obaveze su vaša strana duge. Zato ste danas u svom pravom elementu kako bi držali predavanje svima koji nemaju osećaj odgovornosti. Neprijatan aspekt Meseca i Plutona u vašem znaku deluju destruktivno na emocije. Zdravlje dobro.

Vodolija

Prekidate jedno, vraćate se na drugo pa ispočetka. Niste koncentrisani i ne prija vam nikakav plan ni raspored. Emotivno ste povređeni i želite da vratite istom merom ali to danas nije moguće. Polje zdravlja izražava pshičku nestabilnost.

Ribe

Nećete danas imati pomoć mašte tako da nije moguće da pobegnete u svet ideala. Zato se suočite sa dnevnim obavevezama i rešite bar dve do kraja dana. Polje ljubavi nije uzbudljivo kako ste navikli ali je dovoljno emotivno. Zdravlje solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.