Dnevni horoskop - Škorpije da se skoncentrišu na posao, a ovaj znak mora da se posveti porodici

Dnevni horoskop – Škorpije da se skoncentrišu na posao, a ovaj znak mora da se posveti porodici

Strelac stoji uspravno na krilima ljubavi, Lav ima sve predispozicije da bude zadovoljan. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Današnji dan može biti vaša šolja čaja samo ako se prepustite instiktu. Slušajte svoje unutrašnje glasove i nemate problem da provedete odličan poslovni dan. Vaši dnevni potezi utiču negativno na vezu ili porodicu. Zdravlje je sasvim odlično.

Bik

Ako odašiljete ljubav i razumevanje dans ćete isto to ii dobiti. Međutim ako unosite nervozu do kraja dana se ne smirujete na jednom mestu. Iako znate odgvor na svako pitanje o ljubavi dobro je da razgovarte sa partnerom. Zdravlje je solidno.

Blizanci

Iako govorite da ne primećujete ništa ozbiljno na poslu, vi upravo znate sve više i više. Postavite sebi ključna pitanja koja se tiču finasija. Ako danas zatvorite oči pred jednom situacijom koja vas iritira dan je divan. Zdravlje odlično.

Rak

Odličan dan da pripadate određenom timu koji pravi dobar poslovni proboj.Zato ste veoma zadovoljni. Bez obzira koliko ste u vezi ili braku sve prilike su se uselile kod vas u srce. Zato nemojte biti malodušni. Zdravlje je bez većih tegoba.

Lav

Odlučni ste da uradite nešto plemenito i to će vas dobro napojiti empatijom. Danas je sjajna stvar što ćete biti na više mesta u društvu istomišljenika. Vi pripadate nekome i imate sve predizpozicije da budete zadovoljni. Zdravlje je dobro.

Devica

Nemate sluha za  istinu zato se nalazite u magli nepoverenja. Dobro odmerite svoje snage na poslu da bi delovali u pravom smeru. Ne osuđujte partnera samo zato što misli drugačije od vas. Pokušajte da razumete raznolikost. Zdravlje dobro.

Vaga

Ono što ste dugo želeli možda baš danas počne da se dešava. Imate svoje prohteve koji nisu ni mali a ni neizvodljivi. U ljubavi površan dan kratkih senzacija koje vam ne znače puno. Postignite zadovoljstvo dobrim filmom. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Koncentrišite se na pojedinosti kada želite da obavite važan posao. Koncentracija je slabija nego inače jer vam je potrebna odmor. U ljubavi je moguć razgovor i preispitivanje dosadanjih modela ponašanja. Zdravlje bez većih tegoba.

Strelac

Najteže je da prihvatite činjenicu da vam je danas lak posao koji obavljate. Zato je dobro da se opustite i uživate u retkim trenucima lakoće života. Na krilima ljubavi stojite uspravno sa jasnim ciljevima. Zdravlje je veoma solidno.

Jarac

Prestanite danas da budete nevidljivi na poslovnoj sceni. Pokušajte da skrenete pažnju na rad. Neke probleme ne možete da stvite pod tepih ali možete da ih dobro protresete i rešite. Slede vam nepoznata osećanja prema Škorpiji. Zdravlje dobro.

Vodolija

Iako ste pripadnik budućnosti i ddalje se koprcate u prošlosti. Neke izazove ponavljate jer očigledno niste naučili lekciju. U ljubavi je sve isto i nema velikih pomaka iako ste odlučni u nameri da sve menjate iz korena. Zdravlje odlično.

Ribe

Nema danas problema koji vi ne možete rešiti. Ipak posvetite se više porodici nego poslovnom zamahu. Imate dovoljno vremna da se konsolidujete i organizujete u novoj vezi ili braku. Blizanci vas veoma usrećuju. Zdravlje je sasvim dobro. 

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.