Dnevni horoskop - Škorpije donose dobre odluke, a ovaj znak očekuje odličan radni dan

Dnevni horoskop – Škorpije donose dobre odluke, a ovaj znak očekuje odličan radni dan

Bikovima manja motivacija za posao uzrokuje sporost, Strelac može da uradi sve što ste planirao jer će ga partner pratiti. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas ste u pravom ritmu koji vam odgovara.Zato je poslovni raspored vaš najbolji izazov. U ljubavi prenosite svoje zadovoljstvo na partnera. Tako vam dan prolazi u dobrom raspoloženju i opuštanju sa partnerom. Potrebno je da jačate imunitet.

Bik

Manja motivacija za posao koji obavljate uzrokuje vašu sporost i nezainteresovanost. Venera je danas u Lavu i to vam ne odgovara jer je partner zahtevan. Međutim vi niste zainteresovani da popustite u stavu koji ste zauzeli. Zdravlje dobro.

Blizanci

Odličan radni dan jer niste napeti i posao klizi do kraja radnog vremena. Mislite na nove projekte ali još uvek ništa ne preduzimate. Slobodni Blizanci merkaju jednu Lavicu koja ih već duže vremena zavodi. Polje zdravlja nije ugroženo.

Rak

Danas ste u usporenom ritmu jer vam tako odgovara. Venera iz znaka Lava je pojačala novčane apetite. Spremni ste da pružite emotivnom partneru  glamurozni provod ali ne rizikujte da potrošite svu ušteđevinu. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Lav

Poslovni uspeh prati i dobra zarada zato imate odličan efekat. Ovo je vaše vreme jer Venera u Lavu nagoveštava veliko uzbuđenje i mnoštvo dešavanja baš na ljubavnom planu. Elektricitet u vazduhu možete meriti na ljubavnoj vagi. Zdravlje dobro.

Devica

Zgrabite današnju energiju poboljšajte svoje poslovne izglede kako bi obradovali novčanik. Mnogo su jasnije perspektive. Imate svoje razloge što ne popuštate u jednom zahtevu partnera. Ipak imate šanse da popravite odnos. Zdravlje stabilno.

Vaga

Današnja energijia čini vaš dan lakšim i bolje motivisanim za posao. Osećate kako vas obuzima želja da pobeđujete u malim i velikim zadacima. Harmonični odnosi se nadovezuju na ljubav koju širite oko sebe. Stabilno  je opšte stanje organizma. 

Škorpija

Pogledajte oko sebe i odlučite kako da provedete dan. Sve je u vašim odlukama i željama. Zato budite srčani jer tako donosite prave odluke i određujete dobre ciljeve. Nemojte se udalajvati od ljubavi jer je to nemoguće. Zdravlje je solidno.

Strelac

Velika energja odražava se na posao zato danas umete sve da uradite na odličan naćin. Odlični planovi i sjajan raspored čine vas neverovatno produktivnim. Uradite sve što ste planirali jer će vas partner pratiti. Zdravlje bez tegoba.

Jarac

Danas nema loših poteza ali ima onih ishitrenih pa možete zaglibiti u nepredviđenoj situaciji. Poslovni dan solidan i rutinski. Odani ste i lojalni prema emotivnom partneru a to vas čini još poželjnijim. Zdravlje je veoma solidno.

Vodolija

Danas imate pravu podršku zvezda da uradite nešto ludo i neočekivano. Zato razbijate dosadu i pokušavate da budete zanimljivi sebi i drugima. Ovo je dan u kome ste dovoljni sami sebi jer želite da budete u centru pažnje. Odlično zdravlje.

Ribe

Ako se bavite trgovinom ili ste u privatnom sektoru možete imati odlične rezultate. Finansije se stabilizuju a vi volite da trošite. Ljubav danas jača vašu ličnost i koristite pogodnosti ove tople energije ljubavi. Polje zdravlja nije ugroženo.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.