Dnevni horoskop - Škorpije imaju šanse za napredak, ovo znaku je zdravlje veoma stabilno

Dnevni horoskop – Škorpije imaju šanse za napredak, ovo znaku je zdravlje veoma stabilno

Vaga mora da stavi sve planove na papir kako ne bi zaboravila činjenice, Jarac preteruje sa perfekcionizmom. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: pixabay

Ovan

Ukoliko imate poslovnog partnera, može doći do promene nedavnih dogovora. Imate šansu da rekonstruišete posao. Neko ko vam je u prošlosti mnogo značio, šalje poruku prijateljstva. To prekida neprijateljstvo. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Bik

Danas vodite računa o sopstvenim interesima, jer nije dovoljno da brinete samo o tuđim. Zajednički projekti su u centru pažnje ako se bavite privatnim poslom. Odolite iskušenju prošlosti jer vas ne vodi ka budućnosti. Zdravlje je veoma stabilno.

Blizanci

Nije najbolji dan za važne poslovne poteze jer niste dovoljno osigurali finasije. Nepovoljni aspekti za novu vezu ne sprečavaju intezivno druženje. Ako ste u braku, imate dovoljno razloga da provedete miran dan. Nemate tegobe u zdravlju.

Rak

Iako dobro počinjete dan, neki troškovi mogu narušiti vaše raspoloženje. Zato se pametna štedljivost može mnogostuko isplatiti. Vaše dobro i pozitivno raspoloženje utiče na partnera, pa se nadajte lepom ljubavnom danu. Solidno je vaše zdravlje.

Lav

Dobro je da danas odolite iskušenju da uđete u otvoreni konflikt sa poslovnom konkurencijom. Zajednički interesi se veoma razlikuju, pa nije dovoljno da se dogovorite. Imate dovoljno potencijala za mirne emotivne susrete. Moguća manja glavobolja.

Devica

Budite danas oprezni u međuljudskim odnosima jer ima mnogo negativnih signala koji vas uznemiravaju. Ukoliko ste u dugoj emotivnoj vezi, nema nagoveštaja većih iznenađenja. Slobodne Device su i dalje slobodne. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Vaga

Nije potrebno da budete preozbiljni, ali je dovoljno da budete odgovorni. Stavite sve planove na papir kako ne biste zaboravili činjenice. Ne bi trebalo da propustite dobru prilku za druženje sa jednom Vodolijom. Nemate tegobe u opštem  zdravlju.

Škorpija

Danas niste raspoloženi za kretivne projekte, ali jeste za temeljnu teoriju. Finasije se popravljaju dovoljno brzo da biste napredovali. Emotivno ste stabilni jer ste uspostavili odličan balanas u dugoj vezi. Dovoljno je stabilno vaše zdravlje.

Strelac

Pre nego doneste finasijsku odluku, dobro se izračunajte na papiru. Nema mesta za nepredviđene troškove. Ne ignorišite trud i volju partnera da vam se približi. Imate dovoljno dobre šanse da uspostavite ležeran dan. Zdravlje je veoma stabilno.

Jarac

Kada su tuđi problemi u pitanju, to je uvek lako za vas. Zato svoje probleme veličate do krajnjih granica. Ne preterujte sa perfekcionizmom. Partnerski odnosi su dobri ako nemate finansijske nesuglasice sa voljenom osobom. Zdravlje nije ugroženo.

Vodolija

Prihvatili ste svoj poslovni status i nema danas velikih promena. Dovoljno je što oplemenjujete novim idejama stari posao. Stvarate neprijatnu atmosferu u partnerskim odnoima, a onda se pitate šta nije u redu. Veoma ste vitalni i zdravi.

Ribe

Iako nemate dovoljno podrške na poslu, u stanju ste da rešite sve izazove. Nije nemoguće da imate odlične poslovne rezultate. Ako možete da isključite senzitivne emocije, donosite relne zaključke u ljubavnim prilikama. Zdravlje sasvim dobro. 

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.