Dnevni horoskop - Škorpije u emotivnom zanosu, ovaj znak započinje "zabranjenu" aferu

Dnevni horoskop – Škorpije u emotivnom zanosu, ovaj znak započinje „zabranjenu“ aferu

Rakovima ponos sve češće izbija na površinu, Jarčevima će prijati više sati dobrog sna. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate partneru bez dobrog povoda.

Posao: Delujete neskromno u svojim obećanjima i ne dozvoljavate da se čuje još nečija reč u situacijama kada se odlučuje o poslovnim interesima.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Bik

Ljubav: Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obećanja, ali partner ima jasne zahteve i neće dozvoliti da ga pomerate u drugi plan.

Posao: Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na vašu popularnost u društvu saradnika. Potrebno je da se izjasnite o zajedničkim ciljevima.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, tako da pravite pogrešnu procenu u društvu bliske osobe. Svari nisu jednostavne, kao što biste želeli da ih protumačite.

Posao: Vas entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora.

Zdravlje: Potrebne su vam različite mere opreza, izbegavajte stresne situacije.

Rak

Ljubav: Vaš ponos sve češće izbija na površinu, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu.

Posao: Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da poštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas uznemiravaju.

Lav

Ljubav: Izbegavajte osobu koja vas opterećuje svojim teatralnim ponašanjem i velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu.

Posao: Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili stručno mišljenje.

Zdravlje: Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume.

Posao: Uporno izbegavate susret sa osobom koja ima posebne zahteve. Neko oštro kritikuje vaš stil poslovnog izražavanja.

Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i zrno mudrosti.

Vaga

Ljubav: Ukoliko u vama postoje pozitivna osećanja prenesite inspiraciju i na partnera. Prihvatite igru zavođenja u društvu osobe koja vam se dopada.

Posao: Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite promišljeni.

Zdravlje: Neka vaša osećanja budu ispred glasa razuma, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Neko ume da vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod za zajedničko zadovoljstvo ili proslavu.

Posao: Prate vas dobre okolnosti i faktor sreće, tako da vas očekuje zapaženi uspeh na različitim stranama. Važno je da se dobro organizujete.

Zdravlje: Najbolji način da ulepšate svoje raspoloženje je romantična zabava.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje.

Posao: Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, oslikava vašu potrebu za dominacijom ili preteranu sujetu.

Zdravlje: Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Jarac

Ljubav: Emotivni izazov ili avantura, ima i svoje negativne posledice. Ponekad zabranjeno voće donosi gorak ukus.

Posao: Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronađete zaobilazno rešenje.

Zdravlje: Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje.

Posao: Ppoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da vam obezbede određene olakšice.

Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života.

Ribe

Ljubav: Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji.

Posao: Nema razloga da forsirate svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj.

Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.

Zatvoreno za komentare.