Dnevni horoskop - Škorpije u ljubavi imaju velika očekivanja, moguća glavobolja za ovaj znak

Dnevni horoskop – Škorpije u ljubavi imaju velika očekivanja, moguća glavobolja za ovaj znak

Bikovima je zdravlje vrlo dobro, Lav mora biti umeren kada su omiljena hrana i poslastice u pitanju. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima, razilaženje u stavovima i nesporazumi za saradnicima mogu vam dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju koliko god se i vi i druga strana trudili da pronađete zajednički jezik. Izlazite, organizujte neko druženje sa prijateljima, učinite bilo šta što bi doprinelo osvežavanju vašeg pomalo monotonog  odnosa. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Mnogo komunikacije bilo u vidu sastanaka ili pisanih dokumenata je pred vama,  što je malo prebrzo za vaš uobičajeni radni ritam. Vi mislite  da dobijate malo a da zaslužujete mnogo više. Danas nije preporučljivo da forsiranom pričom dodatno komplikuje situaciju. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Nije loš dan za one Blizance koji su zadovoljni  aktuelnom poslovnom pozicijom, neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju ili  uz nečiju pomoć. Treba da se posvetite na prvom mestu sebi, a onda da u sve uključite i partnera. Preuzmite inicijativu. Osetljivost urogenitalnog trakta.

Rak

Iako vas i danas očekuju brojne obaveze, nema razloga za strah krenite po prioritetima i sve ćete uspeti da završite. Smanjite sumnjičavost i nezadovoljstva, budite pozitivniji uživajte maksimalno u životu. Dovoljno se naspavajte.

Lav

Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i  energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete na način koji vi želite. Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje osećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati. Budite umereni kada su omiljena hrana i poslastice u pitanju.

Devica

Potrebno je da napravite neku promenu u vašem načinu rada, i sve će vam ići od ruke i pokrenuti situacije koje su vas do sada opterećivale i kočile. Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osećali. Čuvajte se fizičkih povreda.

Vaga

Neke situacije ili osobe vas  mogu konstantno kočiti, teraće vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskaće vas i nametati vam odgovornost. U vašu blizinu se vraća osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti da pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivaće svoje pravo raspoloženje. Moguća nesanica.

Škorpija

Imate viziju i inspiraciju, neophodna je jača inicijativa i ozbiljniji pristup, za uspeh već započetog posla koji se zakomplikovao. Sve vaše aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka. Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

Strelac

Ako ste namerili da danas sredite prvenstveno zaostale radne obaveze imaćete dobre uslove za to, a za pokretanje novih ideja sačekajte povoljnije okolnosti. Ovo može biti izuzetno lep dan za vas dvoje pa se maksimalno potrudite da uživate. Pad imuniteta.

Jarac

Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Slobodni Jarčevi mogu imati mogućnost poznanstva sa zrelijom  osobom   koja im može izgledati kao autoritet. Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama, a  za vaše kvalitete i nove ideje bi moglo da se pročuju u širem poslovnom okruženju. Grabite povoljne prilike. Nova poznanstva se samo ređaju, a vi trenutno ne znate na koju ćete stranu. Moguća glavobolja.

Ribe

Sve vam ide na ruku i pored povremenih poteškoća, komplikacija, ponavljanja situacija i komplikacija u dogovorima. Slobodne Ribe bi mogle da brzo ulete u neki odnos, jer će im se ukazati prilika za poznanstvo sa vrlo inteligentnom i harizmatičnom osobom. Moguća glavobolja.

Zatvoreno za komentare.