Dnevni horoskop - Škorpije zabrinute, a ovaj znak čeka prelepo iznenađenje

Dnevni horoskop – Škorpije zabrinute, a ovaj znak čeka prelepo iznenađenje

Bik priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije, Jarac oseća samopouzdanje koje deluje pozitivno i na okolinu. Evo šta danas donosi dnevni horoskop. 

Foto: Shutterstock

Ovan

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Priželjkujete emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koju Vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju. Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Blizanci

Između Vas i partnera provejava nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promenite poslovnu taktiku. Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Rak

U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Na vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje vaše ideje. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Lav

Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Devica

U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Vaga

Stalo vam je da očarate svog partnera, planirajte romantičnu zabavu u skladu sa zajedničkim raspoloženjem i afinitetima. Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Imate predosećaj da vas neko zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove. Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Strelac

Partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Jarac

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog poveravanja sa bliskom osobom.

Vodolija

Važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama, potvrdiće se kao ispravan. Budite dosledni u svojim namerama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje. Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Zatvoreno za komentare.