Dnevni horoskop - Strelac treba da sluša srce, a ovaj znak danas čeka rasprava sa partnerom

Dnevni horoskop – Strelac treba da sluša srce, a ovaj znak danas čeka rasprava sa partnerom

Ako vas zanima kako će izgledati vaš današnji dan, na pravom ste mestu. Evo šta vas danas čeka, bar ako je dnevni horoskop u pitanju.

Foto: Shutterstock

Ovan

Partner deluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u vama podstiče novu sumnju i dodatno vas brine. Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procenu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Bik

Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Izbegavajte obaveze koje vas isuviše zamaraju.

Blizanci

Nedostaje vam suzdržanost ili emotivna diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Potrebne su vam poverljive informacije. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude privremeno rešenje. Nema razloga za zabrinutost u zdravlju.

Rak

U emotivnom smislu, nedostaje vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da zalutate u pravcu pogrešne osobe. Neko vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav odnos. Izbegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Lav

Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Dozvolite nekom da vas oraspoloži, opustite se.

Devica

Kod vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga

Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu. Ne dozvolite partneru preteranu dozu samovolje. Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Važno je da se oslonite na svoj um.

Škorpija

Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osećanja progovore. Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda pri poslovnoj saradnji. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Nemojte sputavati osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Jarac

Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu. Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Vodolija

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na vašu koncentraciju ili da vas neko »ulovi« u zamku. Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Ribe

Nemojte očekivati previše razumevanja od osobe koja ima različite emotivne afinitete i potrebe. Izbegavajte rizik na koji vas nagovaraju saradnici ili jedna mlađa osoba. Najbolje je da prihvatite stvari i pravila koja dobro poznajete. Posvetite pažnju vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

Zatvoreno za komentare.