Dnevni horoskop - Strelčevi da se usredsrede na ciljeve, a ovaj znak mora da prihvati savete nadređenih

Dnevni horoskop – Strelčevi da se usredsrede na ciljeve, a ovaj znak mora da prihvati savete nadređenih

Devica je praktična i stabilna u poslu i dogovorima, Jarčevima tumbanje na emotivnom nivou zahteva da dobro promisli o promenama. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Napeti ste i vaše reakcije su veoma nezgodne za poslovne saradnike. Nemate volje da saslušate razloge u vezi nastalog problema. Naglo se povlačite  od partnera jer ne želite da iriitirate celu situaciju. Polje zdravlja bez veće promene.

Bik

Uzdržite se od kritika i nezgodnih komentara jer se meri svak reč. Nema nekih velikih skokova na poslu. Veoma ste raspoloženi za intrige i zato možete naleteti i na nezgodan mišljenja o vama. Zdravlje je sasvm dobro  stabilno.

Blizanci

Nemojte glumiti užurbanost i strogoću jer vas danas niko ne shvata ozbiljno. Merkur je u Devici zato budite paktični u polsovnim problemima. Previše dramatizujete kada je emotivni odnos u pitanju. Polje zdravlja je stabilno.

Rak

Potrebno je da budete spremni na kompromis jer vam je dan veoma rustičan. Stari pproblemi se kotrljaju prema vama. Ljubavne prilike su okovane dnevnim obavezama. Zato ste bez romantičnih trenutaka. Zdravlje dobro.

Lav

Manji zastoj na polju finsija neće poremetiti vaše investicije. Neke praktične savete od nadređenih prihvatite bez mnogo dileme. Sukob mišljenja u partnerskoj vezi su posledica slabije komunikacije. Polje zdravlja nije ugroženo.

Devica

Danas ste praktični i stabilni u poslu i svim dogovorima koji zavise od ličnog upliva. Vodite računa o praktičnoj izvedbi projekata. Moguće je da ste u raskoraku sa vremenom a time i u problemu sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Ako danas tražite pravdu u poslu shvatate da to nije moguće. Zato sačekajte svoj trenutak kada neko možda poželi da čuje istinu. Emotivno ste dobro jer imate puno ljubavi oko sebe. Zato se nemojte žaliti da ste nevoljeni. Zdravlje dobro.

Škorpija

Manji priliv niovca dodatno remeti vaš posao. Zato je bolje da napravite pauzu i usred radnog vremena odete na izlet. To će vam bitno popraviti raspoloženje a i popraviti emotivne odnose koji su na minimumu. Zdravlje je dobro.

Strelac

Manja stagnacija tokom pre podneva menja mesto sa poboljšanjem do kraja radnog vremena. Usresredite se na ciljeve da bi otišli kući zadovoljni. Teško je da zamislite manje idealizovanu osobu od one koju već imate. Zdravlje dobro.

Jarac

Ako ste vlasnik privatnog posla razmišljate o reorganizaciji. Želite da se bolje organizujete sa ljudstvom, novcem i investicijama. Tumbanje na emotivnom nivou zahteva da dobro promislite o promenama koje ste uveli. Zdravlje stabilno.

Vodolija

Ne dozvolite da vas poslovi i novi projekti toliko obuzmu da zaboravite na sebe. Ipak nadajte se da posle velikog truda slede dobre novčane nagrade. Opsednuti ste ambicoznim planovima a trebalo bi se posvetite partneru. Bez tegoba.

Ribe

Vaš dosadašnji trud počinje da se isplaćuje. Zato ste zadovoljni sa finasijama. Ribe koje su u braku žele da se prepuste toplom ljubavnom zagrljaju svoje voljene osobe. Zato je danas povoljan dan da delite i razmenjujete ljubav. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.