Dnevni horoskop - Strelčevi razmišljaju o promeni posla, a ovaj znak je izbačen iz koloseka

Dnevni horoskop – Strelčevi razmišljaju o promeni posla, a ovaj znak je izbačen iz koloseka

Bik je u ljubavi solidan jer je na snazi dnevna rutina, Device danas da ne preduzimaju nove akcije nego da se drže poznatih poslova. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Neke dogovore ćete obnoviti a neke izbeći u širokom luku. Dan je pun nepredvidljivih situacija koje su vezane za prošlu nedelju. Čeka vas puno razgovora dogovora sa voljenom osobom. Vraćate se u prošlost. Zdravlje je stabilno i dobro.

Bik

Iako niste napravili greške neke poslove ponavljate i tražite nova rešenja. Pripremate se za novu i drugačiju strategiju. U ljubavi ste solidni jer je na snazi dnevna rutina. To je ono što vam odgovara jer imate druge probleme. Zdravlje dobro.

Blizanci

Merkur danas kreće u retrogradni hod i vaš vladar čačka polje kreativnosti. Zato blokada u inspiraciji i motivaciji je tek na početku. Potrebno je da rešite probleme iz prošlosti i na poslovnom i ljubavnom planu. Zdravlje je sasvim dobro.

Rak

Ako se bavite nekim privatnim poslom Merkur u retrogradnom kretanju podstiče ponavljanje određenih aktivnosti. Zato je ovo dobar period da ponovite poslove koji su vam doneli dobro poznatu dobrobit. Zdravlje je veoma promenljivo i nestabilno.

Lav

Zamišljeni zbunjeni i potpuno izbačeni iz koloseka je vaše trenutno stanje. Imate vremena sve do 2. oktobra da razmislite o akcijama koje želite da preduzmete. Neki razgovori su mučni ali i neophodni. Zdravlje je bez većih bitnih tegoba.

Devica

Merkur u Vagi je retrogradan i pogađa vaše polje finansija i zarade. Nestabilnost je počela ali traje do 2. oktobra. Zato danas ne preduzimajte nove akcije nego se držite poznatih poslova i ljudi od poverenja. Zdravlje je veoma solidno i dobro.

Vaga

Menjate danas sve od posla do saradnika. Možda se vraćate na staro ali je sigurno da želite potpunu promenu. Retrogradni Merkur u vašem znaku podstiče vas da dobro razmislite o budućim poslovima i projektima. Zdravlje sasvim odlično i stabilno.

Škorpija

Danas počinje period u kome želite da se posvetite sebi. Zato odvojite malo vremena za lične potrebe i zadovoljstva. Merkur je retrogradan u vašem polju snova i podsvesti zato vam donosi drugačiju prespektivu. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Previše obaveza donosi vam teške misli zato razmišljate o promeni. Zakačili ste se za posao koji vas icrpljuje pa želite da menjate atmosferu. Pokušajte da ne bežite od odgovornosti i obaveza u porodici. Polje zdravlja nije ugroženo tegobama.

Jarac

Muče vas poslovne dileme. Neke stvari treba da imaju prioritet ali možda to nije posao. Danas ste u dubokoj nedoumici šta da izaberete. Emotivno ste hladni ali vam je ljubav potrebna. Pokušajte da dajete ljubav. Zdravlje veoma dobro i stabilno.

Vodolija

Spremni ste na nove poslovne aktivnosti. Rešeni ste da krenete na drugi nivo u svojoj karijeri. Merkur u retrogradnom hodu pokazuje put kojim treba da idete. Zatvorite vrata prošlosti jer je potrebno novo iskustvo. Zdravlje je sasvim dobro.

Ribe

Mirni ste tokom dana jer znate da ste dali sve od sebe. Zato je danas bitno da napravite novi raspored poslovnih obaveza. Stari slobodno bacite u kantu za smeće. Polje ljubavi je potpuno okruženo pozitivnoom energijom. Zdravlje je odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.