Dnevni horoskop - Strelčevi su danas skoncentrisani na posao, a ovaj znak širi dobru energiju

Dnevni horoskop – Strelčevi su danas skoncentrisani na posao, a ovaj znak širi dobru energiju

Vaga mora da menja način komunikacije ako je nezadovoljna poslom, Blizanci danas nisu raspoloženi za kritiku bilo kakve vrste. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Ne zaboravite koliko ste spremni na promene jer će neke baš danas doći do vas. Imate dobre razloge da budete danas veoma zadovoljni. Odličan emotivni život nije garancija vašeg zadovoljstva jer vam je poteban adrenalin. Više se odmarajte.

Bik

Vaše polje novca je naglašeno pa se danas bavite finasijama. Pravite dugoročne planove. Ljubavni svet može dobro uzdmati jedna Vodolija. Obratite pažnju da ne upadnete u ljubavni trougao jer vam se to neće dopasti. Zdravlje je veoma stabilno.

Blizanci

Niste danas raspoloženi da vas kritikuju. Zato izbegavajte nadređene jer imaju malo reči pohvale za vas i druge saradnike.Danas možete imati problem sa okruženjem koje želi da vam pokvari vezu ili nedavno poznanstvo. Zdravlje je bez  tegoba.

Rak

Nepredviđene prepreke na poslovnom planu zbog vanrednih troškova. Veliku podršku će vam pružiti stari poslovni saradnik. Potpuno ste se posvetili partneru i vaša veza podiže se na viši nivo. Neredovna ishrana dovodi do opstipacije creva.

Lav

Dobra energija čini vaše raspoloženje naglašenim. Zato imate volje da podstičete saradnike na bolje rezultate. Imate mogućnost da se obrazujete. U ljubavi ste slobodoumni i veoma otvoreni za sve moguće i interesantne situacije. Odlično zdravlje. 

Devica

Čudan dan sa previše preokreta na poslovnom  planuu. Niste baš u dobrom stanju da date svoj doprinos pa se potrudite da to drugi ne vide. Emotivno ste nestabilni i dovoljno je da vas neke reči dobro povrede.  Zdravlje je veoma promenljivo.

Vaga

Dovoljno ste motivisani i nema mesta za pauzu. Pokušajte u malim pomacima na poslu da napravite dobra rezultat. Menjajte način komunikacije ako ste nezadovoljni.  Nije dobro da se icrpljujete u lošoj vezi.  Zdravlje dovoljno solidno i stabilno.

Škorpija

Pitanje je dana  kada ćete  mnoge poslovne situuacije promeniti i napraviti stabilan posao. Manje promene na poslu osvežavaju vaš mozak. Tražite više od emotivnog partnera da bi vam se ispunile potrebe i želje. Zdravlje je sasvim odlično.

Strelac

Povećana koncentracija utiče na vaš posao i komunikaciju. Podignite timski moral kako bi uradili više od očekivanog.  Podsvesne emotivne potrebe se  podudaraju sa vašom prezentaciom o ljubavi. Pokušajte da budete iskreniji. Zdravlje solidno.

Jarac

Ako se osećate veoma iscrpljeno prepustite drugima da vode današnji posao.  Nije kod vas pitanje volje već motiva. Imate pravo da budete umorni jer ste veliki deo posla uradili. Polje ljubavi je danas uspavano.  Zdravlje je veoma promenljivo.

Vodolija

Nije nemoguće da zasenite sebe i mnoge oko sebe. Vaša energija pleni okolinu. Na vama je da se držite te energija a ipak budete dosledni sebi. Emotivno ste se potpuno prepustili nerealnim očekivanjima. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Ribe

Iako ste rešili da se posvetite drugim stvarima to nećete moći. Jednostavno jure vas poslovi koji zahtevaju vaše prisustvo. Dešavanja koja slede unose veliku nervozu. Oni koji su u vezi ili braku zahtevaju promene. Zdravlje je dovoljno dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.