Dnevni horoskop - Strelčevi su danas veoma uporni, a ovaj znak u ljubavi mora da sluša svoj instinkt

Dnevni horoskop – Strelčevi su danas veoma uporni, a ovaj znak u ljubavi mora da sluša svoj instinkt

Rak mora dati priliku drugima da pomognu, Škorpije imaju dovoljno volje da se prepuste partnerskim obavezama. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Slobodno možete prenagliti sa odlukama jer ste u dobroj koncentraciji. Imate realne i pravedne zamisli. U emotivnim odnosima slušajte svoje iskustvo ili instinkt. Odličan dan za komunikaciju. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim problemima.

Bik

Vaše finsije sami možete ugroziti nekim nepredviđenim i nepotrebnim troškovima. Vodite računa na koje stvari dajete novac. Niste u problemu kada je partner stariji od vas ali u suprotnom to vas malo plaši. Negujte svoje dobro i stabilno zdravlje.

Blizanci

Nije dan za izbegavanje novih poslovnih ponuda i šansi. Ukrstite svoja koplja sa konkurencijom možete ih pobediti.Napravite bolji balans u komunikaciji sa emotivnim partnerom. To vam bitno ulepšava popodne. Zdravlje je dovoljno solidno.

Rak

Dajte priliku drugima da vam pomognu. Budite dovoljno fleksibilni kada su u pitanju dogovori jer je i vama u interesu da napravite dobar posao. Opsedaju vas strahovi o događajima koji se neće desiti. Previše brinete. Zdravlje je sasvim dobro.

Lav

Posmatranjem drugih i tuđih grešaka  stiče se iskustvo. Zato ne uveravajte sebe kroz greške već koristite tuđe iskustvo. Dabas je potrebno da s evodite svojim instiktom i idete tamo gde vas ljubav i razumevanje čekaju. Zdravlje sasvim dobro.

Devica

Vaš saldo može postati negativan preko noći ako previše olako i nepromišljeno donosite odluke. Povedite računa o novcu jer nemate nepresušne izvore. Odličan da ako želite da iskažete mišljenje i stav u ljubavi. Zdravlje veoma stabilno i dobro.

Vaga

Zbunjeni ste potezom poslovnih saradnika. Razmislite o odgovoru koji dajete jer od toga zavisi vaša pozicija. Nesporazumi utiču na posao pa pokušajte da ih izbegnete. Buditi realni i uporni u ljubavi koju želite. Zdravlje bez većih promena.

Škorpija

Danas pričate svima o svojim poslovnim planovima i idejama a neko može da vam preuzme dobru ideju. Imate dovoljno volje da se prepustite partnerskim obavezama i dogovorima. Lako je danas u ljubavi sarađivati sa vama. Zdravlje sasvim stabilno.

Strelac

Veoma ste uporni i istrajni u svim poslovima koje obavaljate. Prepuni ste optimizma koji vas vodi kroz dan zadataka.Partner čini sve da vas odobrovolji i zadovolji vaše potrebe i zadatke. Međutim kod vas nema kraja zahtevima. Zdravlje  dobro.

Jarac

Dobro je što danas niko ne traži usluge od vas. Zato ste operativni na poslu jer ste posvećeni obavezama. Odličan dan ako želite malo hedonizma na polju ljubavi. Partner prihvata vaše elje za osoamom i opuštanjem. Zdravlje bez većih tegoba.

Vodolija

Ovoje dan u kome jako dobro znate šta nećete. Zato se držite svojih planova i rasporeda. Drugi vam zavide na organizaciji posla. Svaki dan ste sve bliži jednoj Vagi ali to vam ne predstavlaj izazov. Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

Ribe

Danas možete imati neprijatne trenutke sa nadređenima ali samo na kratko.Nemojte osuđivati druge zbog svog neuspeha. Već dugo ste magnet ljubavi pa se nemojte čuditi što vas suprotni pol želi za ozbiljne i duge veze. Zdravlje bez većih tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.