Dnevni horoskop - Strelčevi u braku imaju nesuglasice, a ovaj znak mora da razgovara sa partnerom

Dnevni horoskop – Strelčevi u braku imaju nesuglasice, a ovaj znak mora da razgovara sa partnerom

Jarac je u ljubavi danas veoma netolerantan, Vodolija ni sama ne zna gde je i sa kim je. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas ste mentalno jaki i nemate problem na poslu. Rešavate sve izazove kada svi odustanu. To je ono po čemu ste prepoznatljivi. Bolje se snalazite u emotivnim odnosima nego prethodnog dana. Koristite te blagodeti. Zdravlje sasvim odlično. 

Bik

Osećate se kao da vas je udario brzi voz. Venera u Raku i dalje trpi nepovoljan uticaj Plutona iz Jarca. Zato ni u ljubavi a ni emotivno niste dovoljno opušteni da bi mogli da iskreno razgovorate sa partnerom. Povedite računa o opštem zdravlju.

Blizanci

Niste u dobrim odnosima sa poslovnim partnerima zato posao ide otežano. Nemate takta za ljude koji vas ne razumeju.  Ako očekujte senzaciju ljubavi ništa od toga neće doći do vas. Zato se orijetnišite na prijatelje. Zdravlje bez tegoba.

Rak

Ako se jučer niste posvađali bar sa jednom osobom to ćete danas nadoknaditi.Ako se suočite sa problemom u emotivnom odnosu onda ima šanse da nešto pormenite. U suprotnom vrtite se u dobro poznatom krugu. Zdravlje bez tegoba i većih promena.

Lav

Danas ste danas opsesivni u svemu što radite i zato je moguće da reagujete kako ne mislite. Drmaju vas nepredviđene okolnosti. U ljubavi ste na granici između  podnošljivosti i nepredvidljivih iskoka. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

Devica

Kada vam neko daje sjajne prilike i obećava previše lepe situacije na poslu zapitajte se da li verujete  u bajke. Imate solidne emotivne odnose jer ste upali u poznatu rutinu dnevnih obaveza i zadataka. Povedite računa o opštem stanju zdravlja.

Vaga

Danas dozvolite poslu da vas okupira kako ne bi nastavili sa sukobima koje ste juče započeli. Imate dobre šanse da napravite ljubomornu scenu. Posesivni ste i danas to nikome ne prija. Partner se distancira. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Škorpija

Dan je opterećen veoma negatvnim i mračnim raspoloženjem. Zato je posao otežan i veoma naporan. Pobedite loše misli. Imate skrivene adute u ljubavi koje koristite kako bi bolje kontrolisali emotivnog partnera. Polje zdravlja nije ugroženo.

Strelac

Danas vodite računa o situacijama gde osećate ograničenja jer je tu najveći poslovni pritisak. Emotivni život je na dobrom putu da se stabilizuje ako ste slobodni. U vezi ili braku postoje određene nesuglasice. Zdravlje je stabilno i odlično.

Jarac

Nećete danas odoleti rastućem pesimizmu jer ste se zainatili prema jednoj određenoj poslovnoj situaciji. Vaš stav dodatno koči posao. U ljubavi ste danas veoma netolerantni pa dolazi do manjih varnica. Polje zdravlja je veoma solidno.

Vodolija

Vesti koje dolaze do vas nisu dobre i tako slatke kako ste očekivali. Postarajte se da vas kolege podrže jer vam trebju jaka leđa. Ljubavni i emotivni život je rasut do te mere da ni sami ne znate gde ste i sa kim ste. Zdravlje veoma solidno.

Ribе

Radikalne situacije na poslu dovode vas pred svršen čin. Zato ste malo više uplašeni. Veoma ste okrenuti stabilizaciji u emotivnom i ljubavnom životu. Zato danas pratite i dogovorate se sa partnerom oko svega. Zdravlje je sasvim odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.