Dnevni horoskop - Tranzitni Mesec je u Vagama, obratite pažnju na poslovne aktivnosti

Dnevni horoskop – Tranzitni Mesec je u Vagama, obratite pažnju na poslovne aktivnosti

Vagama su mogući susreti sa bivšim partnerom, Jarac ima prilike da bude zadovoljan na polju ljubavi. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Tranzitni Mesec je u vama suprotnom znaku Vage i to vam donosi pomalo neorganizovano jutro. Ipak do kraja dan uspevate da pronađete balans na poslu kojim se bavite. Isto vas očekuje i na emotivnom planu, promenljiva situacija. Odlično se osećate.

Bik

Ako volite da ste izvan centra dešavanja to će danas biti moguće. Zato i niste dovoljno aktivni nego se držite po strani.  Na polju emocija isto ponašanje jer popuštate u svemu. Odolite iskušenjima potpune nezainteresovanosti. Zdravlje dobro.

Blizanci

Ovo je dan čekanja na druge ljude, na papire na dogovore i sastanke. Ceo dan čekate nekog ili nešto a to vas uvodi u veliku nervozu. Imate dileme na polju partnerskih odnosa ali to je vezano za pretpostavke koje nisu tačne. Zdravlje dobro.

Rak

Aktuelni su povremeni dogovori koji neće doneti novac već dobro prijateljstvo. Budite otvoreni za saradnju u domenu trgovine. Pokušajte da se dogovorite sa partnerom oko finasija jer je to prepreka za miran dan. Zdravlje je dovoljno solidno.

Lav

Koliko god da želite nećete zaobići obaveze koje vas čekaju. Povećani obim posla uopšte vas danas ne raduje. Da biste proveli solidan dan potrebno je da popustite u samo jednoj temi koju nameće partner. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

Devica

Rešili ste veće finasijske teškoće i sada je red da ustalite karijeru i poslovanje.Vaši planovi su dobri ali zahtevaju strpljenje. Napravite dobar kompromis sa emotivnim partnerom tako što ćete sve obećati bar danas. Zdravlje je sasvim dobro.

Vaga

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i nemate mnoogo opcija na poslu sem da pokušate da pomirite dve zaraćene strane. Mali koraci u harmonizaciji odnosa prija i vama. Mogući su susreti sa bivšim partnerom koji više nije slobodan. Zdravlje stabilno. 

Škorpija

Iako biste najviše voleli da usporite to danas neće biti moguće. Zato ćete gnjaviti posao onoliko koliko on davi vas. U partnerskim odnosima imate dovoljno motivacije da unapredite veče jednim dobrim gestom. Zdravlje je sasvim solidno.

Strelac

Stiže sveža motivacija i zato se spremite za ubrzan poslovni dan. Polje finasija je stabilno. U ljubavi ste određeni i jasni ali ne prema pravoj osobi Pogledajte oko sebe jer vas jedan Ovan osvaja. Polje zdravlja je sasvim dobro i stabilno.

Jarac

Nije tačno da morate svaki dan imati pažnju na obavezama jer je vreme za popravljanje narušenih poslova. Zato se posvetite starim saradnicma i pokušajte da rešite nesporazume. Imate prilike da budete zadovoljni na polju ljubavi. Zdravlje dobro.

Vodolija

Posao vas okupira a vi ste odavno spremni da pobegnete na neko pusto ostvo. Naravno u dobrom društvu niste spremni za samoću. Ipak do toga neće doći bar do kraja dan jer se bavite obavezama koje su standard u poslu. Zdravlje je sasvim dobro.

Ribe

Posvećeni ste rašavanju tuđih ali na kraju dana i svojih finasijskih probelema. Posavetujte se sa osobama koje su prošle kroz iste situacije. Na emotivnom polju zamalo pa ste zafddovoljni ali uvek ima nešto što vas žulja. Zdravlje je  solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.