Dnevni horoskop - Tranzitni Mesec je u znaku Ovna, brzo i lako rešavate probleme na poslu

Dnevni horoskop – Tranzitni Mesec je u znaku Ovna, brzo i lako rešavate probleme na poslu

Rakj je efikasan iako nema dovoljno volje da se prilagodi, Devicama je ljubavna situacija mirna. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Imate odličan dan jer je tranzitni Mesec u vašem znaku Ovna. Zato su pojačane  vaše specifične mogućnosti da rešavate poslovne zadatke na brz i efikasan način. Polje emotivnih odnosa podložno je brzim ishitrenim reakcijama. Zdravlje sasvim dobro.

Bik

Prekretnica u vama dovodi vas do neobičnih rešenja i zanimljivih detalja na koje niste obraćali veliku pažnju. Ako verujete u svoje sposobnosti da organizujete sve oko sebe onda imate pravi put da harmonizujete situaciju u ljubavi.Zdravlje dobro.

Blizanci

Energija dana je veoma povoljnja za nova poznastva i nove avanture. Poslovi su brzi i efikasni tako da imate i slobodnog vremena. Danas možete neopaženo promeniti oklinu i tako izbeći dodatno neraspoloženje. Imate odlično opšte zdravlje.

Rak

Efikasni ste iako nemate dovoljno volje da se prilagodite jednom poslovnom partneru. Imate veoma povoljne aspekte da napravite brz i dobar zaokret na radnim zadacima.  U ljubavi otkrivate važne stvari i znate šta da kažete. Solidno je zdravlje.

Lav

Manji jutarnji zastoj na poslu brzo rešavate i zato ste tokom dana veoma koncentrisani na sve dogvore. Nema okolnosti koje će vas danas opteretiti na emotivnom nivou. Imate dovoljno razumevanja od emotivnog partnera. Zdravlje je promenljivo.

Devica

Imate odlične smernice kako i šta da uradite danas na poslovnom planu. Zato je dana veoma plodonosan dan na poslu i u radnim zadacima. Ljubavna situacija je mirna jer se čeka da završite posao oko obečanja koje ste dali. Zdravlje je solidno.

Vaga

Preporučeno je  manje aktivnosti jer je pred vama intelektualni napor. Na emotivnom planu vuku vas potrebe za boljom situacijom ali ne preterujte sa novim stvarima. Ljubav je na početku a vi u zanosu. Na polju zdravlja nemate hronične tegobe.

Škorpija

Danas je potrebno da napravite izbor na poslu i dan je pun dilema. Nalazite brza ali ne dovoljno efikasna rešenja. Na polju ljubavi očekujte pozitivan rasplet samo do određene granice.  Na kraju dana kreirate dobar odnos. Zdravlje stabilno.

Strelac

Odličan dan sa mnogo aktivnosti i na poslu. Imate dobre osonove da popravite grešku koju je neko drugi napravio. Emotivno ste zadovoljni jer zadovoljavate svoj ego. Privlačite neopisivu pažnju jednog Blizanca. Zdravlje je sasvim solidno.

Jarac

Nema danas većeg napora i nepremostivih prepreka. Imate dovoljno aktivan dan u kojem zadovoljavate svoj unapred smišljeni plan. Zamenite ozbiljnost radošću i konzumirajte ljubav i nežnost u punom i pravom obliku. Zdravlje je dobro i stabilno.

Vodolija

Danas imate neopisivu potrebu za poslovnim razvojem i dominacijom.  Jačate ambiciju kako bi napredovali u karijeri. Potrebno je da usvojite potpuno novi stav u emotivnim odnosima jer su moguće greške u odlukama.  Opšte stanje zdravlja dobro.

Ribe

Odani ste i lojalni poslu i porodicci ali to nije dovoljno da budete zadovoljni. Potrebne su promene u smislu ograničenja obaveza koje ste prihvatili. Emotivno ste ushićeni i vema zadovoljni ali niste sigurni u sebe. Zdravlje bez većih tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.