Dnevni horoskop - Vaga sumnja da je partner vara, Riba mora da se čuva jedne osobe iz okruženja

Dnevni horoskop – Vaga sumnja da je partner vara, Riba mora da se čuva jedne osobe iz okruženja

Lav ne može da odoli novim emotivnim izazovima, Strelcu je važno da učini ono što oseća. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ljubav: Mudro zaobilazite ili prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.

Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali Vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji Vas obavezuje.

Zdravlje: Poboljšajte svoju kondiciju.

Bik

Ljubav: Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Posao: Novi poslovni događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner zna na koji način može da Vas obraduje ili ugodi.

Posao: Pažljivo analizirate nove događaje. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugorocnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Rak

Ljubav: Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu.

Posao: Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.

Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Lav

Ljubav: Ne možete da odolite novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili osobu koja Vam se dopada.

Posao: Neko Vam podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Imate dobar predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje »dvoje odabranih«.

Posao: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, potrebni su Vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju Vaš »zaštitni znak«.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Vaga

Ljubav: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.

Posao: Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Negde morate da popustite pred nečijim zahtevima.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Škorpija

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.

Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Strelac

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara.

Posao: Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju energiju.

Jarac

Ljubav: Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti.

Posao: Delujete duhovito i iskreno i time osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Vodolija

Ljubav: Ponekad treba isključiti um, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.

Posao: Pogađa Vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda. Dovoljno ste umešni da prevaziđete nesporazume i konfliktne situacije.

Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Ribe

Ljubav: Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje.

Posao: Raspolažete ubedljivim dokazima. Važno je da završite posao koji ste započeli.

Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Zatvoreno za komentare.