Dnevni horoskop - Vagama je zdravlje dobro, a ovaj znak na emotivnom planu ima problem

Dnevni horoskop – Vagama je zdravlje dobro, a ovaj znak na emotivnom planu ima problem

Strelac danas gubi strpljenje i pokazuje nagon za svađom, Jarac ima dovoljno vremena da razmisli o komplikacijama. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Problem u usklađivanju želja i mogućnosti. Previše ste zagrizli a usta jako mala. Pokušajte da se u poslu nagodite a da vam to ne predstavlja veliki napor za novac. Ljubavne prilike su dobre ako nemate zahtevnog partnera. Zdravlje je odlično.

Bik

Koliko drame oko jednog nesporazuma samo da bi na kraju shvatili koliko je uzaludno pričati bez delovanja. Ipak na kraju dana ishod će biti sasvim drugačiji.Sve ciljeve koje ste zacrtali pretvaraju se u nemoguće misije. Zdravlje solidno.

Blizanci

Planovi su danas potpuno suludi ako želite konkretne pomake na poslu. Nepovoljan dan za rad i kreativnu aktivnost. Zato je potrebno da se okrenete emotivnom partneru i zajedno odaberete dobar film pred spavanje. Zdravlje promenljivo.

Rak

Vaši aspekti očekivanja su potopljeni velikim preprekama. Imate pune ruke posla da uspostavite balans zato se okrenite pozitivnim mislima. Polje ljubavi je manje-više dobro ako niste u velikih zahtevima prema voljenoj osobi. Zdravlje solidno.

Lav

Nije novo što ste zanemarili potrebe poslovnih partnera ali je novo što ćete danas zanemariti sopstvene želje. Na redu je ono što najviše mrzite a to je da vaše potrebe i zahtevi nisu na prvom mestu. Zato ste nezadovoljni. Zdravlje solidno.

Devica

Želite da budete nezavisni i orginalni ali danas to nije slučaj jer zavisite od drugih ljudi na poslu. To vas dodatno nervira ali takav je dan kada je tranzitni Mesec u Vagi. Polje ljubavi u okvirima podnošljivosti. Zdravlje bez tegoba.

Vaga

Finsijski problemi teraju vas da se transformišete. Neko će vas izneveriti ali to nije prvi put zato ne dramite previše.  U ljubavi ste ponovo na istom putu ka nepoverenju. Osećaj moći i i materijane sigurnosti ne popravlja brak. Zdravlje dobro.

Škorpija

Pokušajte da preuzmete inicijativu da bi skinuli jedan veći problem sa grbače. Imate dovoljno svojih problema da možete da ih izvozite u sve zemlje sveta. Na emotivnom planu ste prepuni gorčine. Zdravlje je bez veće promene i tegoba.

Strelac

Vi ste običnbo odmereni na rečima i veoma pažljivi sa sagovorinicima ali danas gubite strpljenje i pokazujete svoj nagon za svađom. Nisu vam potrebni izgvri već konkretno objašnjenje za problem koji je nastao. Polje opšteg zdravlja solidno.

Jarac

Problem koji ste uzeli da rešite neće biti tako lak kao što ste zamislili. Imate dovoljno vremena da razmislite o komplikacijama koje će nastati. Iako ne verujete ljudima potrebno je da verujete jedno drugom. Zdravlje je sasvim dobro.

Vodolija

Uzdajte se u kolege jer je to ipak tim koji dobija. Zato je potrebno da se danas odazovete pozivu i pomognete u realizaciji posla. Ljubbav je dobra ako je javna i bez zakulisnih priča. U suprotnom nije ljubav. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Ako odlučite da sve bude bolje i lepše tako će i biti. U suprotnom haotičan dan pun preokreta koji vas nervira. Faktor prilagođavanja je bitan ako imate dovoljnoo emocija. Vodite računa da ne preterujete sa empatijom. Zdravlje sasvim odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.