Dnevni horoskop - Vage, budite oprezne pri sklapanju ugovora, ovom znaku je zdravlje bez tegoba

Dnevni horoskop – Vage, budite oprezne pri sklapanju ugovora, ovom znaku je zdravlje bez tegoba

Ovan je danas na nesebičnoj usluzi partneru, Vodolije dobro vladaju ljubavnom situacijom. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Nebičan dan, ali prepun obaveza koje se stalno gomilaju. Ipak, do kraja dana radnog vremena stižete da uradite bar devedeset posto obaveza. Danas ste na nesebičnoj usluzi partneru koji vas nemilosrdno organizuje. Moguće su manje glavobolje.

Bik

Današnja pohvala nadređenih je najlepša muzika za vaše uši. Ipak, ne možete pobeći od hroničnog umora. Mali i veliki flert može bitno popraviti vaše raspoloženje na poslu. Jačate ego u ljubavi. Povedite računa o opštem stanju organizma i zdravlja.

Blizanci

Danas se oslonite na ženski deo tima na vašem poslu. Ono što će vam ženski deo završiti, to ne može ni jedan muškarac, bar za danas. U zadnjem delu dana razmišljate da pobegnete u druženje sa bliskim prijateljima. Zdravlje je sasvim odlično.

Rak

Vodite malo više računa o nepotrebnim troškovima jer ste danas skloni prekomernom trošenju novca. Emotivno ste veoma senzitivni i zato ste romantično raspoloženi. Partner pokušava da vas očvrsne svojom ljubavlju. Zdravlje je potpuno solidno.

Lav

Završili ste posao i već ste otišli kući pre završetka radnog vremena. Niste danas raspoloženi za ozbiljne poslovne teme jer vam je stalo do druženja i dokolice. Odličan dan za dobru konstrukciju opuštanja. Zdravlje je bez većih hroničnih tegoba.

Devica

Ne dozvolite da vam jedan poslovni partner odmogne na poslu. Vaši izazovi čekaju vaša rešenja, a ne tuđa. Manje organizujte druge, više učestvujte u potrebama partnera. Tako pokazujete da vam je i dalje stalo. Zdravlje sasvim solidno i stabilno.

Vaga

Posao je u fokusu, ali i samoprezentacija ličnih veština. Povedite računa da budete dovoljno jasni i precizni. Zvezde savetuju oprez u sklapanju novih poslovnih ortačkih ugovora. Ne verujte u priče, već u dela. Zdravlje je dovoljno dobro.

Škorpija

Neverovatna posvećenost poslu čini vas jako produktivnim. Čak i danas kada vam nisu sve ovce na broju. Veoma ste posvećeni dobrim odnosima sa emotivnim partnerom, pa nije čudno što plivate morem ljubavi. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Strelac

Počeli ste danas da brojite obaveze, ali vam to neće mnogo smanjiti posao. Prihvatili ste veliki posao, a niste napravili plan. Na polju ljubavi imate malu proslavu, pa ćete uživati u domu i sa prijateljima. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

Jarac

Držite se rutine jer ne želite ostaviti ni jedan posao za sutra. Niste zadovoljni načinom komunikacije sa konkurencijom. Zato ste veoma napeti. Ipak, današnji dan je pun prijatnih iznenađenja, podelite ih sa emotivnim partnerom. Zdravlje dobro. 

Vodolija

Ispunili ste mnoge poslovne obaveze i vreme je za opušten dan. Podelite svoje važno slobodno vreme sa osobama proed kojih uvek rastete. Ne nadajte se problemima u ljubavi jer danas dobro vladate emotivnom situacijom. Zdravlje je sasvim solidno.

Ribe

Tokom većeg dela dana sebi i dalje namećete previše obaveza. Nije potrebno da bežite u rad kako ne biste imali vremena da se izjasnite oko finasija i emotivnih problema. Ako ste sami, nadajte se susretu sa neobičnom Devicom. Zdravlje je sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.