Dnevni horoskop - Vage da se čuvaju prehlade, ovom znaku je lep dan na polju ljubavi

Dnevni horoskop – Vage da se čuvaju prehlade, ovom znaku je lep dan na polju ljubavi

Odličan dan je pred Lavovima da se posvete planiranju poslova, Devica može očekivati prijatno iznenađenje. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Turbulentna radna sedmica koja vas je poprilično umorila trebalo bi da je ipak uspešno okončana. Danas se pozabavite nekim nedovršenim obavezama ukoliko ih imate, i pokušajte da malo odmorite. Ukoliko vam je za oko zapala osoba iz poslovnog okruženja, pre nego što odreagujete proverite njen status. Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Bik

Veoma povoljan dan očekuje tipične Bikove, posebno ukoliko su u pitanju dugoročni planovi i dogovori, od bitnog značaja za pre svega vaše vlastite interese. Slobodni Bikovi, kod vas se osim priče očekuje i malo ozbiljnije angažovanje kada su osvajačke akcije u pitanju. Samo nemojte da se žurite, posebno ako su to kontakti preko društvenih mreža u pitanju. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru i relaksaciji. Osoba iz vašeg poslovnog okruženja, koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta. Potreban vam je psihofizički odmor.

Rak

Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem planova za sutra i prekosutra. Komunikacija sa novom osobom koju ste nedavno upoznali možda ide sporo, ali sigurno. Za sada ništa ne forsirajte, samo uživajte. Budite fizički aktivniji.

Lav

Odličan dan je pred Lavovima da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih poduhvata. Nema razloga da se i ovog dana ne posvetite ljubavnim akcijama poneseni strašću i pozitivnom energijom. Uživajte. Osetljivost želuca, vodite računa o ishrani i smanjite nervozu.

Devica

Dosta komunikacije, razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih projekata mogle bi da očekuju Device ove subote. Budite aktivni i vredni. Prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije. Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Vaga

Bilo bi dobro da određeno vreme danas posvetite nekom vidu relaksacije. Što se obaveza tiče, ne bi trebalo da imate većih problema da sve što ste zacrtali obavite. Sjajan dan je pred vama ukoliko planirate da ga provedete u nekoj konkretnoj ljubavnoj akciji. Mogli biste biti veoma strastveni. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Odličan dan je pred Škorpijama na polju svih profesionalnih aktivnosti. Posebno se pozabavite razradom dugoročnijih planova ukoliko su vezani za neke inostrane projekte. Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Sklonost virusnim infekcijama.

Strelac

Iskoristite ovaj dan za odmor, i provedite više vremena sa dragim prijateljima. Pijaće vam širi krug ljudi. Valjalo bi iskoristiti bar neku od ponuđenih prilika danas  za uživanje u flertu i čarima zavođenja. Zdravlje je vrlo dobro.

Jarac

Ovaj prvi dan vikenda mogli biste da provedete u širem krugu prijatelja i opustite se od radnih obaveza. Moguće je i da sa nekim od njih razgovarate i o pokretanju zajedničkog posla. Nikako ne propustite priliku da i dragu osobu uključite u vaše aktivnosti, posebno ukoliko su vezani za druženje ili izlazak. Uživajte. Zdravlje je vrlo dobro.

Vodolija

Razna iznenađenja danas su moguća na vašem profesionalnom planu i to ona pozitivna, vezana za nove dogovore ili pregovore koje možete vrlo uspešno završiti i vi pre svega izvući najviše koristi. Ukoliko ste spremni novo poznanstvo samo napred. Nova ljubav je na pomolu. I dalje važi upozorenje na osetljivost urogenitalne regije.

Ribe

Pravi trenutak je da se pozabavite razmišljanjem o nekom vidu dodatne edukacije i usavršavanja svojih postojećih znanja, mogli bi imati višestruke koristi u narednom periodu. Ukoliko planirate neko duže zajedničko putovanje, nema razloga da ga i ne realizujete. Prijao bi vam beg od svakodnevice. Zdravljeje bez značajnijih upozorenja.

Zatvoreno za komentare.