Dnevni horoskop - Vage imaju dobre dugoročne planove, ovaj znak je veoma stabilan sa zdravljem

Dnevni horoskop – Vage imaju dobre dugoročne planove, ovaj znak je veoma stabilan sa zdravljem

Usamljeni Bikovi mogli bi se naći u novom društvu, Strelac mora da čuva živce za ostatak dana. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Pre nego isplanirate dan, povedite računa o bankovnom računu. I dalje ste na poslu pod veoma dobrim uticajem Jupitera. Neobičan, ali i neočekivan poziv iz porodice uzburkava vaše dnevno raspoloženje. Na polju zdravalja bez akutnih upalnih promena.

Bik

Dobre finasije i dalje ne dopuštaju da se opustite i trošite koliko želite. Važnija je sigurnost koja vas neobično opterećuje. Usamljeni Bikovi mogli bi se naći u novom društvu, ali i sa novim mogućnostima za ulazak u vezu. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Nestalo je volje i ambicije, pa danas imate uobičajen poslovni dan bez mnogo novosti. Nemate specijalne prilike da poboljšate priliv novca. Komplikovana emotivna situacija ne dozvoljava da uredite svoj ljubavni život. Zdravlje je promenljivo.

Rak

Ako ste stalno zaposleni, danas možete očekivati smanjen obim posla. Dok će preduzetnici pokušati da poprave prihode. Ako tragate za potencijalnim partnerom, imate prilike da upoznajete nove ljude ako izlazite. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Lav

Ne preskačite stepenike u poslu jer se sigurno vraćate na početak. Idite redom da biste stigli na vreme. Imate previše mogućnosti ako ste slobodni, ali to ne opravdava vašu glad za promenama. Razrešite sa prošlošću. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Zlovoljni ste i ne uspevate da donosite bitne odluke. Budite malo sigurniji u svoje izbore da biste mogli da uradite očekivani posao. Zajednički projekti budućnosti su već na vašim vratima, a to zahteva određeni plan. Polje zdravlja promenljivo.

Vaga

Imate dobre dugoročne planove, samo vas nestrpljenje čini haotičnim. Planirate da posvetite dan novim projektima. Tražite stabilnost u emotivnoj zajednici, ali je  danas ne pronalazite. Spremni ste na razgovor. Zdravlje je dovoljno dobro i solidno.

Škorpija

Nije loše da danas započnete sa novom granom poslova u kojoj se niste oprobali. Povoljni su kreativni bljeskovi koji će vas odvesti u pravom smeru. Zavidna je spremnost na kompromise u ljubavi. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

Strelac

Manji niz trzavica na birokratskom polju može vas dovoljno izludeti da pobesnite. Čuvajte živce za ostatak dana jer ste u dobroj energiji. Kada menjate kriterijume ponašanja, lepo je da o tome obavestite partnera. Bez tegoba u opštem zdravlju.

Jarac

Nije loše da popravite poslovni status, iako i dalje ulažete veliki trud i rad. Vaš polsovni rejting može biti veoma dobar za buduće poslovne odnose. Bez obziira koliko vam partner pruža ljubav, postoje granice, pa ne preterujte. Zdravlje dobro.

Vodolija

Iskoristite povoljan momenat da postavite svoje uslove na poslovnom polju. Promenite ambijent sebe i uslove rada. Važni su sentimantelni kontakti, ali ne po svaku cenu zato birajte osbe koje vas podstiču na radost. Odlično je stanje zdravlja.

Ribe

Iskoristite svoju prednost u poslovima koji su vam dobro poznati. Sve ostalo će doći logikom stvari i događaja. Početni uslovi u ljubavnom životu nisu sjajni, ali su svakako bolji od onog što vam se do sada nudilo. Zdravlje je veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.