Dnevni horoskop - Vage imaju uspešan i produktivan dan, a ovaj znak će biti pod stresom

Dnevni horoskop – Vage imaju uspešan i produktivan dan, a ovaj znak će biti pod stresom

Ovnovi su emotivno zbunjeni jer ih okupira posao, Jarac ne sme da priča svima o svojim planovima za budućnost. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Potrebno je da odolite osećanju nemoći. Neke okolnosti ne možete izmeniti i pored najbolje volje. Kraj dana dočekujete sa više pozitivnog očekivanja. Emotivno ste zbunjeni jer vas preokupira posao a partnera ste zapostavili. Zdravlje je dobro.

Bik

Danas je na redu mudrost i strpljenje jer imate ozbiljne zadatke. U suprotnom lako će vam iskliznuti rešenja. Važno je da vam današnji razgovor sa partnerom donese veću i povoljnu emotivnu situaciju. Zdravlje je bez većih hroničnih tegoba.

Blizanci

Ograničene finasije su vam pokavarile raspoloženje. Imate izdatke, ali nemate dovoljno sredstava. Pokušajte da svoje negativne misli ne prenostite na partnera i vaš ljubavni odnos. Ne provocirajte negativne posledice. Odlično je vaše zdravlje.

Rak

Spremite se za neobične slučajnosti koje vas izbacuju iz ose. Na poslu je ceo dan povećana napetost i stres. U ljubavi ste se vratili  unazad i  nemate neke povoljne novosti. Naslonjeni ste na stare probleme i brige. Zdravlje je dovoljno dobro.

Lav

Nemate dovoljno strpljenja za pitanja kolega i danas lako ulazite u svađu. Nema potrebe da objašnjavate ono što radite. Odličan dan za ljubavne prilike i pokazivanje većih emocija. Nemojte se ustručavati da volite. Nemate zdravstvene tegobe.

Devica

Danas treba da budete prisutni na poslovnom mestu i sastanku zato  nemojte izbegavati kontakt sa ljudima koji vam trebaju. Partner će baš sve uraditi da vam ulepša ovaj dan a na vama da ništa ne preduzimate. Opustite se i više odmarajte.

Vaga

Malo ste usporeni, ali to vam ne smeta da imate produktivan i uspešan dan. Slušajte svoje unutrašnje glasove koji ne greše. Zabavljajte se jer je to sastavni deo ljubavi. Znaemarite ozbiljnost. Nemate ozbiljne hronične zdravstvene probleme.

Škorpija

Kada ste vi raspoloženi drugačije i lakše protiče vaše vreme a i okolina je prijatnija. Utišajte svoje kontrol fetiše mogli biste imati problema sa partnerom. Izvucite se iz tajnie veze sve može izaći na videlo dana. Dobro je vaše zdravlje.

Strelac

Danas ste umorniji nego prethodnih dana ali to samo jer izgarate na poslu.  Posledice su vidljive svima. Nemojte maštati o idealnoj ljubavi već preduzmite potrebne korake i održite postojeću. Opšte stanje zdravlja je sasvim solidno i stabilno.

Jarac

Ne pričajte svima o svojim planovima za budućnost jer danas ni jedan deo nećete ostvariti. Zato se i vi osećate turobno i neispunjeno. Provedite dan u prirodi samo na pola sata prijaće vam manji predah da se resetujete. Nema promena u zdravlju.

Vodolija

Niko vam ne može pokvariti dobro raspoloženje. Zato imate dobar i produktivan poslovni dan. Veoma ste zadovoljni sobom. Ljubavne brige vas ne puštaju tako lako ali dozvolite vremenu da uradi svoje. Odlično je opšte stanje organizma.

Ribe

U dobroj ste vibraciji i nema potrebe da dramite oko problema. Prionite na radne zadatke koje ste ostavili iza sebe. Obnovili ste ljubav i vreme je da se držite te lepe priče. Manje očekivanja i biće sve u najboljem redu. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.