Dnevni horoskop - Vage ne smeju donositi ishitrene odluke, Vodolijama je zdravlje dobro

Dnevni horoskop – Vage ne smeju donositi ishitrene odluke, Vodolijama je zdravlje dobro

Bikovima je emotivna prošlost korisna ako žele da osvetle moguću budućnost, Jarčeve danas niko ne razume. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas ste konkretno agresivni na svaku izgovorenu reč. Zato smanjite agresiju da ne bi ušli u svađu sa kolegama sa posla. Vaše procene emotivnog partnera su neutemeljene i duboko kritične. Pogledajte i svoje ogledalo. Zdravlje je dobro.

Bik

Unutrašnja napetost se ne vidi. Dobro krijete osećanja i nesigurnost. Emotivna prošlost je korisna ako želite da osvetlite moguću budućnost. Ipak nemoojte obraćati pažnju na eho ogovaranja koja vas povređuju. Zdravlje dobro.

Blizanci

Popravite raspoloženje tako što ćete svoju kafu popiti sa veoma pozitivnom osobom. Neki promašaji mogu postati korisni. Moguće je da mešate posao i ljubav a to vas može koštati finasijski. Polje zdravlja nije ugroženo.

Rak

Iako danas imate više nego očekivanih obaveza uspevate da ih sve uspešno završite. Na emotivnom polju greju vas uspomene iz prošlosti. Stvarno ste prisutni samo telom dok duhom lutate po dalekim destinacijama. Zdravlje je stabilno.

Lav

Neki poslovi su pod znakom pitanja ali to vam ne deluje dramatično. Vi imate svoje vizije i čvrsto verujete da ććete baš danas postići uspeh. Posvetite se partneru jer očekuje da ima lepo i prijatno veče. Zdravlje bez tegoba.

Devica

Manji problemi u realizaciji posla jer vas koči jedna osoba. Očekivane investiciji su pod znakom pitanja. Mogući problem sa partnerom  jer želite da ga ubedite u svoje vizije koje njemu ne odgovaraju. Zdravlje promenljivo.

Vaga

Ne donosite brze i ishitrene odluke da ne zakomplikujete jednostavne poslove.  Potražite finasijskog savetnika koji će vas dobro usmeriti.  Komplikuje se emotivna situacija jer vam je ljubavni odnos neuravnotežen. Zdravlje solidno.

Škorpija

Maštate danas i to vam je dobra hrana za motive i ambicije koje gajite međutim pokušajte da je usmerite. U partnerskim odnosima danas se sve svodi na kolotečinu i dobro poznatu rutinu. Opšte zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Na vama se sve dobro vidi jer vam se raspoloženje ocrtava na licu. Zato danas nemojte biti sami već se okružite odličnim saradnicima koji vas motivišu. Odmereni ste u partnerskim odnosima a emocije delite bez ustezanja. Zdravlje dobro.

Jarac

Danas vas niko ne razume jer ne može da pretpostavi šta tačno očekujete od saradnika. Malo neprijatnosti nećete moći da izbegnete. Ništa ne zamerate partneru jer ni sebi ne možete naći pravu manu. Zdravlje dobro.

Vodolija

Imate utisak da idealizujete mnoge poslovne partnere i u pravu ste. Pokušajte da budete realniji da bi mogli bolje da napredujete. Otovreni ste i iskreni i zato imate problem da zadržite partnera pored sebe. Zdravlje je dobro.

Ribe

Agresivni ste jer vas niko ne razume na način koji vi to želite. Ne ugrožavajte ljude koje ne poznajete možete dobiti povratnu loptu.  Partner vas voli i poštuje i rado prihvata sve vaše predloge. Polje zdravlja je stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.