Dnevni horoskop - Vage previše često menjaju raspoloženje, a ovaj znak je u ljubavi nesiguran

Dnevni horoskop – Vage previše često menjaju raspoloženje, a ovaj znak je u ljubavi nesiguran

Ovnovima je današnji dan obeležen većim preprekama u plaćanju, Jarac je na emotivnom polju dovoljno pristupačan. Evo šta nam danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Nije nemoguće da imate zakočene novčane transakcije. To je potpuno neočekivano.  Zato je današnji dan obeležen većim preprekama u plaćanju ili naplati dugovanja. Niste spremni za nove ideje ili rasporede u dnevnim aktivnostima. Zdravlje dobro. 

Bik

Tranzitni Mesec je u vašem znaku Bika ali ipak donosi stres i sukob sa autoritetima. Imate sukob mišljenja sa nadređenima. Nemate moć da prepoznate povoljne situacije za razgovor sa emotivnim partnerom. Manje promene na opštem polju zdravlja.

Blizanci

Iako vam je potreban dobar asistent odbijate pomoć jer želite da budete potpuno samostalni.Zato ste nemogući za saradnju. Razmena ljubavi je značajan faktor u vašem emotivnom odnosu ali danas se ne nadajte tom spektaklu. Dobro je  zdravlje.

Rak

Danas vas saletaju neobične i neudobne okolnosti koje su pune protivrečnosti vi ipak dobro držite pravac delovanja. U ljubavi ste nesigurni pa pokušajte da crpite pozitivnu energiju u druženju sa prijateljima.Opšte zdravlje je bez većih tegoba.

Lav

Posebno ste raspoloženi za kritiku prema svima. Zato unosite nervozu i nepoverenje u atmosferu na poslu. Nemate emotivne dileme jer dobro znate koga želite pored sebe ako ste slobodni. Lavovi u braku imaju napet dan. Zdravlje je dobro i stabilno.

Devica

Neki nepredviđeni poslovni kontakti nepovoljno utiču na poslovni ritam. Zato se spremite za izazove kojih će biti na pretek. Emotivni nemir koji imate podelite sa najboljim prijateljem jer ćete tako otpušiti ventil napetosti. Zdravlje dobro.

Vaga

Koliko god želite da neke poslove prilagodite sebi to neće ići lako. Remete vas ljudi koji su apsolutno svoji i samostalni. U ljubavi ste rob promene raspoloženja i velikih očekivanja koja će izostati. Polje zdravlja je bez većih promena.

Škorpija

Kod vas danas vlada veliki neopravdan optimizam zato dan neće biti previše produktivan. Čekaju vas problemi koje niste odavno rešili. Na emotivnom polju potrebno je da se otvoreno iskažete u potrebama i željama.  Povremena manja glavobolja.

Strelac

Iako ste energični danas će vas pokolebati i zakočiti problem sa novcem. Čekate rešenje tog problem da bi nastavili sa poslom. Niste spremni na bilo kakave proemen u planovima i zato dolazi do stresa i nervoze. Zdravlje je sasvim stabilno.

Jarac

Danas ste u dobro poznatoj poslovnoj rutini koja vas vodi ka manjim  uspesima. Imate sasvim dobre procene u razgovorima sa klijentima. Na emotivnom polju ste dovoljno pristupačni ako se sve odvija po vašem scenariju. Zdravlje je sasvim stabilno.

Vodolija

Odlično se snalazite u dnevnim problemima. Ipak računajte da nećete biti sjajni u finasijama. Emotivno ste uzdrmani jer vas pažnja jednog Strelca izbacuje iz ose normalnosti.  Pokušajte da saberete misli i osećanja. Zdravlje sasvim solidno.

Ribe

Ne snalazite se sjajno u današnjim preprekama zato učinite sve da ih nekako preskočite i zaobiđete. Imate divnu moć da se sporazumete govorom tela zato upotrebite svoje čini i zavedite jednu vrelu Škorpiju. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.