Dnevni horoskop - Vage raspoložene za nove poslovne izazove, a ovaj znak je pod manjim stresom

Dnevni horoskop – Vage raspoložene za nove poslovne izazove, a ovaj znak je pod manjim stresom

Vodolija mora da vodi računa kako razgovara sa ljudima bez obzira da li ih poznaje ili ne,  Škorpije nisu za poslovne aktivnosti. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Tražite razlog da bi pregurali jutro. Zato se ubacujete u posao koji će vam potrošiti vreme i smiriti nerve. Trošite više nego je potrebno a spremate se na put. Zato je moguće da upadnete u krizu manjka novca. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Bik

Nije potrebno da se predomišljate da zloupotrebite zakon nemojte se nadati pozitivnom ishodu. Znate i sami da  rizik  uvek ode na vašu štetu.  Zato se držite pravnih zakonskih stvari. Manji stres  koji uzrokuje investicija. Zdravlje solidno.

Blizanci

Nije mala nagrada koju ste dobili ali vama je sve nedovoljno zato imate stalno nezadovoljstvo. Privremeni dogovori sa partnerom nisu dugotrajni međutim vi se ponašate drugačije. Vaše  emocije prolaze test izdržljivosti. Nemate veće tegobe. 

Rak

Poslovne nijanse su danas vaša briga jer ne možete da se snađete u obilju mogućnosti. Zato je bolje da se oprobate u svim ponuđenim opcijama. Pa nek se samo iskristališe. Imate dobre razgovore i dogovore sa partnerom. Zdravlje je promenljivo.

Lav

Niste ništa pogrešili ali ste se ogrešili . Zato je dobro da ste na odmoru jer vam je to odlično opravdanje. Imate solidne šanse da provedete odličan dan pored  partnera. Ispunite uslov i posvetite mu vreme koje nemate. Zdravlje bez promena.

Devica

Vaša očekivanja od nadređenih su potpuno neumerena i nerealna. Ponekad precenjujete svoje mogućnosti. Vaši planovi nisu  budućnost zajedničkog života sa partnerom. Zato i dolazite u konflikt. Polje zdravlja bez većih hroničnih tegoba.

Vaga

Danas ste odlučni da menjate raspored planove i sve što je potrebno samo da bi promenili rutinu. Raspoloženi ste za nove poslovne izazove. Imate obožavatelje ali jedna Vodolija je veoma istaknuta u nameri da vas osvoji. Polje zdravlja je dobro.

Škorpija

Niste za poslovne aktivnosti i zato su moguće greške u koracima. Ako možete preskočite dan na poslu i napunite se novom energijom. Pluton je u lošem aspektu sa Venerom u Raku zato nije povoljan dan za ljubav. Zdravlje je veoma solidno.

Strelac

Uzbudljiv dan ali i veoma rizičan jer možete nesvesno napraviti nepopravljivu glupost. Ne izražavajte svoju moć nad nejakima i ne koristiti druge za svoje ciljeve. Teški su aspekti da bi razumeli partnera u bilo kojoj sferi. Zdravlje dobro.

Jarac

Nemate strpljenja i jako ste dekoncentrisani. Raspoloženi ste za svađu pa je bolje da se povučete na mesto koje vam daje mir. Intezivan aspekt Venere i Plutona donosi na red prelistavanje prošlosti ali one opterečujuće. Zdravlje nestabilno.

Vodolija

Vodite računa kako razgovarate sa ljudima bez obzira da li ih poznajete ili ne, spremni ste da pokažete velike zube. Posesivnost i ljubomora mogu biti okidač za ljubavnu raspravu. Sukob može dovesti do raskida i nerazumevanja. Zdravlje dobro.

Ribe

Intezivan događaj koji je vezan za vaš budući posao donosi neočekivani stres. Pokušajte da prihvatite promene koje neminovno dolaze. Ljubavi ima ali ima i problema gledajte za šta se kačite jer ćete to konzumirati. Zdravlje promenljivo.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.