Dnevni horoskop - Vage treba da se čuvaju prehlade, a Ribe su suviše osetljive

Dnevni horoskop – Vage treba da se čuvaju prehlade, a Ribe su suviše osetljive

Rak iskazuje svoje poslovne predloge koji će biti prihvaćeni, Blizancima snažne emocije nisu danas aduti u partnerskim odnosima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas iskoristite resurse dobre energije da bi se uklopili u poslovne situacije koje vam dolaze u susret. Bez prevelikog zalaganja postižete dobru komunikaciju sa emotivnim partnerom. Partner je spreman da vas prati u svemu. Zdravlje veoma dobro.

Bik

Svi vas danas požuruju, a vama je svejedno. Ne žurite baš i ne obazirete se na poslovne rokove. Manji nesporazum oko finasija neće bitno promeniti vaš emotivni odnos. Pokušajte da sagledate partnerove razloge za štednju. Zdravlje veoma promenljivo.

Blizanci

Nije potrebno da svi gledaju na posao iz vaše perspektive. Dovoljno je da vi sami sebe razumete. Snažne emocije i empatija nisu danas vaši aduti u partnerskim odnosima. Krenite u bioskop jer tamo ne morate da razgovarate. Odlično zdravlje.

Rak

Napravili ste sasvim nove i hrabre poteze na poslu. Iskazali ste svoje poslovne predloge koji će biti prihvaćeni. Nemojte biti na kraj srca jer je potrebno da sagledate širu sliku na polju ljubavi. Ima pozitivnih stvari. Zdravlje dosta dobro.

Lav

Naporan dan a naporni i vi, pa je veoma moguće da se sukobite sa poslovnim saradnicima.U ljubavi pokušajte da balansirate i pristanete na sve predloge partnera da bi izbegli raspravu. Posvetite dan saradnji u porodici. Odlično je vaše zdravlje.

Devica

Koliko god se trudili da objasnite svoje poslovne projekte to će vas ostali manje razumeti. Zato je bolje da im praktično pokažete. Pokušajte da maskirate emotivna osećanja koja neće odgovarati vašem emotivnom partneru. Hormonski disbalanas.

Vaga

Ubrzajte se jer vam to donosi rezultate. Nema nade da se danas dogovorite sa partnerom oko trivijalnih, ali ni ozbiljnih stvari. Bukvalno se igrate gluvih telefona. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Nije danas potrebno da se dokazujete drugima. Sve što radite činite zbog sebe. Dobri ljubavni ili partnerski odnosi ne zavise samo od vas. Potrebno je da i partner želi isto što i vi kako bi proveli odličan dan. Povoljan dan za odmor.

Strelac

Bolja koncentracija doprinosi rezultatima na poslu. Vaša brza rešenja donose dobre dobitke. Niste raspoloženi za ljubavno psihološke drame i razgovore. Nije ni potrebno da učestvujete u patolologiji koju forsira partner. Zdravlje je solidno.

Jarac

Izbori koje danas donosite napravite imaju veoma jak efekat na poslovne saradnike. Na ljubavnom polju razmišljate praktično bez mnogo dubokih emocija. To dobro prepoznaje vaš emotivni partner i zato je neraspoložen. Zdravlje je dosta stabilno.

Vodolija

Vaša ambicija počinje da vas juri a to vam donosi prevelike stresove i zamor. Fokusirajte se na više ciljeva ali i na negativne greške u radu. Kada ste pomislili da se sve urotilo protiv vas, sve se okreće u pozitivnom smeru. Dobro zdravlje.

Ribe

Nemojte se začuditi ako vas neko danas dovede do suza. Veoma ste osetljivi i samo jedna reč može da vas povredi. Osoba koja vam se dopada smatra vas nedovoljno iskrenim i zainteresovanim. Dokažite da je to drugačije. Zdravlje je veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.