Dnevni horoskop - Vage uznemirene i nestrpljive, a ovaj znak uživa u poplavi ljubavi

Dnevni horoskop – Vage uznemirene i nestrpljive, a ovaj znak uživa u poplavi ljubavi

Lav mora da zadrži pažnju na voljenoj osobi, Strelac mora dokazati sebi i drugima da može ispuniti obećanja. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom. Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka praktičnim rezultatima. Važno je da uskladite misli i osećanja.

Bik

Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

Blizanci

Veštim potezima umete da ostvarite svoje emotivne namere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmehujete. Podstičite kod sebe radoznalost i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ako dobijate loš signal, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri proceni svojih poslovnih mogućnosti. Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Lav

Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Devica

Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Neko osporava vaš poslovni ugled, što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namerama. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Vaga

Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Škorpija

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno deluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Strelac

Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Jarac

Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem raspoloženju i senzibilitetu. Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je vaša prednost u tome što izbegavate stereotipno ponašanje. Važno je da popravite raspoloženje.

Vodolija

Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, vaša opravdanja donose suprotan efekat. Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Ribe

Partner se suviše oslanja na vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez vašeg učešća. Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na vašu ponudu. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačivali svoju poslovnu poziciju. U večernjim satima prijaće vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Zatvoreno za komentare.